Bolesť a ružový výtok 3 mesiace po pôrode

vierakuli
1. apr 2018

Mali ste aj vy taky problem par tyzdnov alebo mesiacov po porode? Mam uz 3 tyzdne bolest podbruska, nafuknute podbrusko a v noci som si nasla ruzove na toaletaku. Nechapem co to moze byt. :/

sorayaardente
1. apr 2018

@vierakuli mohli ti ostat blany, placenra po porode...rychlo k doktorke, nech ta pozrie so zrkadlami..mne robili kyret 2 mesiace po porode...alebo to mozu byt aj slabe kramy, ale urcite k doktorke!

denisa098
1. apr 2018

plcenta podla mna nie,no urcite k lekarke vysetria ta aj cez pripadnu menstruaciu.

vierakuli
autor
1. apr 2018

@sorayaardente robili mi este v porodnici po porode ultrazvuk a vsetko bolo v poriadku

denisa098
1. apr 2018

chod k doktorke,si mamicka,musis byt ok aby si sa mohla postarat o svoje babo,ked mas bolest tri tyzdne tak to menzes nebude,mozno tam je nieco nedobre zostate z porodu,mozno ste zase tehotny,musi ti povedat doktorka.

sorayaardente
1. apr 2018

@vierakuli aha, no aj tak urcite chod k doktorke radsej..tu sa pytat na take veci je zbytocne, pretoze len doktor ti povie, co to moze byt..

vierakuli
autor
1. apr 2018

Oki tak tam pojdem, ja len ze ci tu je niekto kto mal to iste a ze co to nakoniec bolo. Vyzera to uplne ako nejaka zatka ale tehu test bol negativny.

marissenka
1. apr 2018

Ja som to mala a bola to nejaká infekcia,dr mi dal antb...🤔chod určite k dr

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre