icon

Bolesť chrbta ako začiatok pôrodu

matavina
Včera o 14:26

Ahojte, chcela by som sa poradíť či niekomu začínal pôrod ako silné bolesti chrbta na jednej strane. Počas celej noci som mala kŕčovité bolesti asi každých 20 min, raz som vracala. Nad ránom to prestalo, momentálne sú skôr sporadické ale veľmi nepríjemné, nepomáha pohyb ani teplá voda, je to hrozne neznesiteĺné. Som v 38t+4 dni
Vopred ďakujem

anonym_d1412a
Včera o 14:29

ja nie ani pri jednom pôrode, ale moja spolubývajúca v pôrodnici mala presne tieto problémy. Porodila pomerne rýchlo.
áno môže to byť predzvesť pôrodu.

lenka7477
Včera o 14:33

určite choď do nemocnice , príznaky tohto tipu znamenajú možný pôrod

kiki68
Včera o 14:35

@matavina ale mazaj do porodnice, 38+4 som mala za 3 hodky odrodene a zacalo to velmi podobne. Len mi 5 min predtym rupla voda. Ked uz nevies najst polohu mas silne kontrakcie. Tie mozu vyrazat rozne a nie vzdy idu do brucha. Preto si sa pozvracala, bo to islo do zaludka. Niekto ma v nohach. Je to rozne.

bielasovicka
Včera o 18:35

Samozrejme ze áno

mullerova46
Včera o 19:42

@matavina akýmsi brala veľa magnézia tak môže byť že je maternica uvoľnená a preto necitis klasické kontrakcie 🙂

maryetta
Včera o 19:44

Pri prvom ma bolelo iba brucho. Pri druhom ma bolelo brucho a slabiny.
Pri tretom krize.
Kazdy porod bol iny. Resp bolelo nieco viac ako zvysok.

matavina
autor
Včera o 22:26

Ďakujem všetkým za rady 🙂 boli sme v nemocnici a sú to poslíčkovia, otvorená som na 1 cm, tak si ešte trošku počkáme, momentálne sa bolesť zmiernila.

lenka7477
Dnes o 06:38
@matavina

Ďakujem všetkým za rady 🙂 boli sme v nemocnici a sú to poslíčkovia, otvorená som na 1 cm, tak si ešte trošku počkáme, momentálne sa bolesť zmiernila.

@matavina dobre že si išla , hlavne nič nepodceňuj nabudúce 🙂