Bolesť močového mechúra po pôrode

ivusa8520
5. aug 2016

ahojte mali ste bolest mocoveho mechura po porode ?? ja to mam iba pri močeny inak nie hlavne ked uz končim močenie tak v tedi ma to boli tak ako keby som tam mal a nieco prasknute alebo taka bolest ako pri kontrakciach taka stahovacna ani to neviem opisat skusala som cikat aj v sprche a tam ma to neboli iba ked sedim na toalete mate stim skusenosti ..?? hovorila som to aj svojej gynekologicke minuli tyzden som skoncila sestonenedlu a ona my dala take prasky do vody dve davky len ale nic nepomohl a musim ist urologovy ... teraz som uz dostala menzes ..

glorikarebeka
5. aug 2016

@ivusa8520 uz mas menzes? ☹

ivusa8520
autor
5. aug 2016

@glorikarebeka ano uz mam

ivusa8520
autor
5. aug 2016

@glorikarebeka to je zle ked som uz dostala ??

seahorse27
5. aug 2016

Ja som mala zápal močových ciest po pôrode, ale vyriešili to ATB.

glorikarebeka
5. aug 2016

@ivusa8520 no ja som menzes dostala az po roku,ale to som kojila to bolo s ml.dcerkou a starsiu som kojila 3 mesiace a vtedy po polroku som dostala,neviem ci je to zle asi nie,ale nejako skoro a treba ist k lekarovi ci nejde o zapal ako napisala
@seahorse27

babyborn
5. aug 2016

Ja som mala presne to iste, bolo to poriadne bolestive, hlavne na konci mocenia, nikde som s tym nebola, preslo to same ale trvalo to dlho myslim ze aj viac ako mesiac.Takze nepomozem co to je, ja neviem co to bolo, ale preslo to samo. Mna cievkovali mozno to bolo tym.

inulienka11
5. aug 2016

Ahoj.ja som mala to iste ako pise babyborn.tiez vysetrenia v poriadku.mala som bolest na konci mocenia no mne to preslo tiez samo ale az po roku.

ivusa8520
autor
6. aug 2016

tak dakujem uvidim na buduci tyzden chcem ist ku urologovi ked to neprejde ..

katkabg
6. aug 2016

@ivusa8520 ajoj ja som toto mala po cisarskom a mi to preslo az do chronickej cistitydy.Az krv som cikala,vyliecila som to antibiotikmi.Len ja uz to mam chronicke a obcas ma to drapi.No uz som nemsla zapal mocoveho hadam dva roky klop klop.Tusim,no obasne to rezanie co ty mas to mavam este.

ivusa8520
autor
7. aug 2016

ja somala normalny porod akurat vyvolavacku my dali ..len mala bola velka mala 46 cm a 4,40 a ani som sa nenatrhla ani ma nezasiavli ani nic len som asi silno zatlacila a v tedi sa my asi nieco poskodilo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre