icon

Bolesť po cisárskom reze

victoire
19. nov 2018

Dobrý deň mamičky . Prosím vás mala niektorá skúsenosť že po viac ako 2 rokoch po pôrode cisárskym rezom sa v noci budím pri otáčaní na bolesti v oblasti rezu?:( normálne bolesť až mi je do plaču ďakujem 🌷🌷🌷🌷

pininka
19. nov 2018

@victoire ja mám za sebou tri cisárske a veruze keď sa mení počasie, keď som nafúknutá a tak občas to riadne boli, ale zas nie neznesiteľné. Trebalo by ísť na utz aby sa vylúčili zrasty a pod čo môžu byť bolestive,alebo či sa nejedná o cystu

kasandra321
19. nov 2018

Ahoj ja mam dva za sebou a áno sem tam pobolieva aj pri zmene počasia a to je malej už 7rokov

lidia73
20. nov 2018

aj moja sestra mavam obcas bolesti. ma za sebou len prvy cisarsky ale tiez sa mi niekedy na bolest stazuje. asi je to teda normalne, kedze je to rana

tulipan400
24. nov 2018

Ahoj. Aj ja som mala cisarsky rez, a presne to viem potvrdit co ostatny(bolest), ked je zmena pocasia ,ci len tak zacne boliet. Raz som mala taku velku bolest,ked som sa rano zobudila v postielke. Myslela som,ze ani nevstanem,az tak to bolo bolestive. Takze iba potvrdit viem, co zienky pisali.

mirka17
24. nov 2018

@victoire mam 2 cisárske za sebou a bolelo ma to iba ked som sa hojila, to znamená prvý mesiac, nemam bolesti žiadne, ani pri zmene počasia ani nič, klop klop,

nicol11288
29. dec 2018

Dobry den
Chcela by som sa spytat som 11 den po sekcii mam este aj stychy ale vzdy ked co len troska chodim ma rana zacne boliet štipat a mam ju taku trocha napuchnutu no ked si lahnem opuch aj bolest prejde tak neviem ci to tak ma byt ze to je este cerstve alebo sa mam bat dakujem za vsetky odpovede

katkabg
29. dec 2018

@victoire ajoj ja mam po cisarskom 9 rokov a boli dodnes zial ja mam zrasty a bohvue co este :((((

katkabg
29. dec 2018

@nicol11288 myslim ze to je normalne.....ono to neni len jeden rez ale viazero a hlboko dnu.Ja som aj polroka citila v reze taja stipkanie rezanie alebo svrbenie