icon

Bolesť strií po pôrode

denulienkad
27. jan 2014

Ahojte kocky.Chcem sa opytat ci je normalne,ze ma zacali po porode boliet strie.Mam za sebu sekciu a strie mam len na brusku a v hojnom pocte.Su velmi cervene az priam bordove.Bolia ma na dotyk.Dakujem

mirkami7
27. jan 2014

Ahoj aj ja to mám ešte stále citlivé a to som po cisárskom už skoro 10 mesiacov.

mammaroma
28. jan 2014

@denulienkad
Ahoj, ja som na tom rovnako... Bolesť ale zrejme nepochádza zo strií, bruško je citlivé po reze, ako boli prerušené koža, podkožie a všetky štruktúry pod tým. Ešte potrvá, kým to prejde, ale malo by sa to pomaly zlepšovať. 🙂

maribell
28. jan 2014

@denulienkad ahoj je to prirodzene strije su predsa popraskana koza.. cize bolia urcite zo zaciatku ..mna tiez boleli ale iba kym boli cervene .. prve mesiace ..postupom casu zbledli a teraz su biele ..skoro ani niesu vidiet 🙂 ..ja som na brusku nemala iba na zadku a bokoch ..a tam to pekelne bolelo ☹

lorela
28. jan 2014

@denulienkad Existujú v lekárni prípravky na hojenie jaziev a proti bolesti, možno niečo s pantenolom a pod.

milota164
27. apr 2014

na strie je dobry krem proti striam od Bepanthenu, najlepsie je pouzivat ho kym nevzniknu ale pomoze aj ked uz su.

sellycka13
8. júl 2019

@maribell dobrý deň a prosím za aký čas Vám asi zbledli z bordových na biele? Ja mam pocit, že mi v nich praská, trhá najmä pri zvýšenej námahe, som 4 mes po sekcii od mesiaca po sekcii mávam niekedy fyzicky zvýšenú námahu aj ťažšie veci niekedy nosím..