Bolesť v podbrušku 3 mesiace po pôrode

lucka1989
12. máj 2012

ahojte som tri mesiace po porode,menstruaciu som este nedostala ani uz nekojim.dnes rano ma zobudila bolest v podbrusku ako ked som mala dostat menzes.bolelo ma to ked som lezala aj chodila a ked som si sadla tak ako by ma tam nieco tlacilo.poradte mi co to moze byt.a bolieva ma to vzdy ked potrebujem na velku potrebu nakolko od porodu mam stale tuhu stolicu a mam s tym problemy.

halienka
12. máj 2012

@lucka1989 to môžu byť 3 okruhy problémov, buď gynekologické (vaječníky, maternica...) alebo urologické (mechúr) alebo gastro enterologické (črevá). Sú to podobné bolesti a takto ťažko určiť čo to je, možno ti fakt už prichádza znovu menzes a bolesti prišli v predstihu, mne tak chodia bežne ešte pred začatím menzesu. Môže byť aj nachladnutý mechúr, no vtedy aj viac nutká cikať. No a môžu byť aj napr. vnútorné hemeroidy ak máš príliš tuhú stolicu...Takže ak ti to do pár dní neprejde, treba asi ísť vylučovacou metódou, prvé by som šla k obvodnej a doniesla ranný moč, zistí či nejde o zápal mechúra, ak nie treba čo najskôr zájsť ku gynekológovi a ak aj tam bude všetko ok tak sa treba objednať ku gastroenterológovi. Držím palčeky, nech to nie je nič vážne a nech je to len ten menzes 😉 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre