icon

Bolesti v podbrušku v 40 týždni

katkasofi
2. mar 2013

Baby prosím Vás, mali ste niektorá tesne pred termínom bolesti v podbrušku ale nie ako na menzes? Ja pociťujem bolesť vaječníkov, skôr bodavú. A takisto pri sedení ma bolí celý spodok, keď sa potom postavím na nohy takisto... Brucho mi tvrdne už dávno, pred týždňom na zázname CTG 3 kontrakcie cez 90 som mala zaznamenané.. A som 3 roky po sekcii, čo to môže byť? Poraďte prosím 😉

Strana
z2
katkasofi
autor
4. mar 2013

@dianka3 bola som, ja chodím primarovi rovno. No neotvaram sa, aj malu som mala sekciou kvôli tomu ze som sa neotvarala po troch dňoch vyvolavaciek+ teraz mám veľké babo aj-3850g podľa sona....a sex? Skúšali sme len to veeeeľmi bolííííí 😉

dianka3
4. mar 2013

@katkasofi jaj a to ti dovolia rodit aj normalne po sekcii? inac je malink dole hlavickou? lebo moj je kp ☹ aj malu som mala sekciou lebo bola kp ☹

katkasofi
autor
4. mar 2013

@dianka3 veď to sa každý cuduje....to náš primár ma take postupy... Dúfam aj ja v sekciu. Tak ty budeš mat druhu už?

dianka3
4. mar 2013

@katkasofi No takto mam kamaratku a ta mala 3 sekcie,lebo mala presne to co ty, po termine,kontrakcie ale nedokazala sa otvorit len na 1 cm tak preto mala aj pri dcerke aj pri synovi sekciu no a do tretice to ani neriasili, samozrajma sekcia.
Ty by si chcela sekciu? Ja nie,kedze ja mam trombozu a je tam riziko embolie ale aj celkovej anestezy a ja by som kludne mohla rodit normalne len keby bol dole hlavou,ale ked aj tento bude nadalej dole zadkom tak zase ☹

katkasofi
autor
5. mar 2013

@dianka3 ale však hádam sa nič nestane. Ideš do dobrej nemocky rodit? Spinal by nebol lepší?

dianka3
5. mar 2013

@katkasofi tak pojdes asi tu sekci ci? a uz je to na isto ze stvrtok ides do nemocky a sa ti aj mimi narodi? 😵 juuuj ja sa tesim posielam pusinky tebe na licka a drobcekovi na hlavicku 🙂 No ja som z martina tak idem tu do martina ale ja by som velmi chcela normalne ale ked sa neotoci, ale bojim sa ze aj keby som nasilu chcela normalne a maly bude dupov dolu tak to bude moja vina ak by sa daco pojkazilo ,mam strasny strach a odvtedy nespavam ☹ mam strach vetsi nez zo smrti kedze sa jedna o drobceka

katkasofi
autor
5. mar 2013

@dianka3 vieš ako sa bojím ja??? Ja chcem sekciu, zajtra ide drahý za primárom, ak nie, idem do Martina aj ja...mame tam sestru najlepšieho rodinného priateľa ako gynekologicku, tá mi jednoznačne doporučuje len cisarsky

dianka3
5. mar 2013

@katkasofi to ti verim, kazda zena ma strach aj ja sa strasne bojim a ty uz mas po termine ci jako? mas uz pravidelne kontrakcie? tak tu v martine by ti sekciu spravili kedze sa neotvaras ,ako mojej kamaretke tak 3 deticky sekciou lebo tiez sa neotvarala a kontrakcie mala pravidelne

indie6
7. mar 2013

@katkasofi my sme dnes prišli z pôrodnice 🙂)) nakoniec to predsa len boli kontrakcie, a o pol 2 v nedeľu ráno sme boli v pôrodnici , a o 5 hodín bola malá Evka na svete 🙂))) takže super, narodila sa na termín určený od 10. týždňa :D a domov sme prišli na moje narodky - proste sranda

katkasofi
autor
7. mar 2013

@dianka3
@indie6 babenky aj ja to už mám za sebou... Dnes o 10.46 sa narodil sekciou Simone-3760 gr a 50 cm

hruska82
7. mar 2013

@indie6
@katkasofi Gratulujem Vam, baby!!! Uz aj ja by som isla! Dnes nam povedal doki, ze pravdepodobne do tyzdna porodime ... juhuuuu....

kadri
7. mar 2013

@indie6 😵 vsetko naj k narodkam a gratulujem k dcerke, vela zdravia. som si aj myslela, ked si sa neozyvala potom, ze sa to rozbehlo 🙂

@katkasofi tiez gratulacia 🙂 skore zotavenie prajem

dianka3
7. mar 2013

@katkasofi jeeej 😵 tak to gratulujem z celeho srdiecka 🙂 takze preca ta sekcia? bolo to planovane ci to slo same? a neotvarala si sa sak? ci? juuuj a ako to zvladas? si este na izbe?myslim pooperacnej?

indie6
8. mar 2013

@katkasofi Ďakujem krásne, aj ja prajem to isté 😉 hlavne veľa trpezlivosti v nemocnici

@kadri Ďakujem 🙂))

majkahudcek
8. mar 2013

@katkasofi no čo už ste na svete? my sme sa úspešne narodili 4.3.2013 o 11,45 🙂

carrie28
12. mar 2013

Mne táto bolesť v podbrušku začala niekedy pred 37tt.. Moja dr povedala, že tak to má byť a telo sa pripravuje... Takže čakám 🙂

Strana
z2