Bolesti v podbrušku v 40 týždni
Baby prosím Vás, mali ste niektorá tesne pred termínom bolesti v podbrušku ale nie ako na menzes? Ja pociťujem bolesť vaječníkov, skôr bodavú. A takisto pri sedení ma bolí celý spodok, keď sa potom postavím na nohy takisto... Brucho mi tvrdne už dávno, pred týždňom na zázname CTG 3 kontrakcie cez 90 som mala zaznamenané.. A som 3 roky po sekcii, čo to môže byť? Poraďte prosím 😉
@katkasofi No takto mam kamaratku a ta mala 3 sekcie,lebo mala presne to co ty, po termine,kontrakcie ale nedokazala sa otvorit len na 1 cm tak preto mala aj pri dcerke aj pri synovi sekciu no a do tretice to ani neriasili, samozrajma sekcia.
Ty by si chcela sekciu? Ja nie,kedze ja mam trombozu a je tam riziko embolie ale aj celkovej anestezy a ja by som kludne mohla rodit normalne len keby bol dole hlavou,ale ked aj tento bude nadalej dole zadkom tak zase ☹
@katkasofi tak pojdes asi tu sekci ci? a uz je to na isto ze stvrtok ides do nemocky a sa ti aj mimi narodi? 😵 juuuj ja sa tesim posielam pusinky tebe na licka a drobcekovi na hlavicku 🙂 No ja som z martina tak idem tu do martina ale ja by som velmi chcela normalne ale ked sa neotoci, ale bojim sa ze aj keby som nasilu chcela normalne a maly bude dupov dolu tak to bude moja vina ak by sa daco pojkazilo ,mam strasny strach a odvtedy nespavam ☹ mam strach vetsi nez zo smrti kedze sa jedna o drobceka
@katkasofi to ti verim, kazda zena ma strach aj ja sa strasne bojim a ty uz mas po termine ci jako? mas uz pravidelne kontrakcie? tak tu v martine by ti sekciu spravili kedze sa neotvaras ,ako mojej kamaretke tak 3 deticky sekciou lebo tiez sa neotvarala a kontrakcie mala pravidelne
@katkasofi my sme dnes prišli z pôrodnice 🙂)) nakoniec to predsa len boli kontrakcie, a o pol 2 v nedeľu ráno sme boli v pôrodnici , a o 5 hodín bola malá Evka na svete 🙂))) takže super, narodila sa na termín určený od 10. týždňa :D a domov sme prišli na moje narodky - proste sranda
@katkasofi no čo už ste na svete? my sme sa úspešne narodili 4.3.2013 o 11,45 🙂
Mne táto bolesť v podbrušku začala niekedy pred 37tt.. Moja dr povedala, že tak to má byť a telo sa pripravuje... Takže čakám 🙂

@dianka3 bola som, ja chodím primarovi rovno. No neotvaram sa, aj malu som mala sekciou kvôli tomu ze som sa neotvarala po troch dňoch vyvolavaciek+ teraz mám veľké babo aj-3850g podľa sona....a sex? Skúšali sme len to veeeeľmi bolííííí 😉