Bolí sekcia po 3 rokoch menej ako po prvej sekcii?
Moja druhá bola teda až po 9r, ale mam pocit, že bolela menej, aj keď som mala zrasty, stratila dosť krvi a potrebovala transfuziu. Potom sme sa smiali, že mi asi dali krv dakeho atleta, lebo ráno som už bola v sprche a po 48h som šla domov (UK). Možno jazva sa mi hojí trochu pomalsie, ale celková bolesť bola mierniejsia, a možno som sa len menej sledovala 😁
Ja som mala teraz po 1,5 roku a s babami na izbe co mali rovnako druhú sekciu po cca rovnakom čase sme sa zhodli ze bolí viac. Najmä teda ten prvý den a zavinovanie maternice čo nám potvrdili aj dr. na vizite. Co sa zotavovania týka, tak je to ani nie ze menej bolestivé, ale viem do čoho som išla takže som sa na to vedela pripraviť, takže v konečnom dôsledku je to znesiteľnejšie (pri prvej som bola odvarena z bolesti, nechcela som chodiť, veľa som ležala a ľutovala sa, tetaz naopak hned ako to bolo možné vez bolesť som išla). Aktuálne som 7dni po a citim sa dobre, akurát ma viac ťahajú stehy, museli ma silnejšie zašíať ako pri prvej, ale dúfam ze ked mi ich výberu tak bude lepšie.
@adkajanova ja som mala po 3,5 roku a bolo to horsie
@adkajanova pre mňa bola druhá ovela lepšie zensitelnejsia ako prvá a tiež po 3 rokoch
Pre mna bola az ta tretia po piatich rokoch od druhej naj. Medzi prvou a druhou boli 4 roky a bolest bola riadna, hrozila mi aj ruptura, ale na to sa prislo az pri porode.
Boli to akoze " menej" ale len preto lebo tvoje telo uz pozna ten pocit a ty si na to psychicky pripravena.mne to bolelo sakramentsky aj teraz ale dala som sa dokopy ovela skor, vedela som com mam robit ako mam cvicit s nohami a vedela som ze tu bolest musim prekonat a isla som za malou .
Pre mna bola druha sekcia po necelych 3 rokoch od prvej 100x lepsia. Po prvej som mala problem vstat, som myslela, ze umriem, chytila som takú migrenu (nie zo spinalu), ze ma nalievali infuzkmi, ze uz mi nemali kam napichnut kanylu. Po druhej som sa teda bala brutalne a uplna pohoda. Ale do auta som nedosla 😂 som isla so starsim jak hrdinka, muz dalej parkoval, lebo nebolo miesto a ostala som stat v strede ulice, ze dalej nedojdem 🙈😂
Pre mna prva sekcia hrozna aj ta prva noc otras na druhy den som sa nevedela postavit… teraz som mala po 13r druhu sekciu a super v ten coho som ds obavala vobec sa nestalo spala som celu noc a na druhy den som sa postavila a vobec som nemala pocit ze som rodila… jedine co sa mi tocila hlava co som pri prvej nemala asi ako sa nadstavis tak bude je dobre ked vies co ta caka 😊

@adkajanova Ja som mala po 1,5 roka druhú sekciu a bolela menej, aj som sa rýchlejšie zostavila.