Čakáme dvojičky 🙂
Ahojte baby je tu niekto kto ma dvojičky alebo čaká dvojčatka? Ja tiež čakám dvojčatka preto by som rada pokecala s niekym kto je tiež na tom rovnako 🙂
@serena82 dobrý deň , chcem sa len spýtať či u Vás neriešili váhový rozdiel . My čakáme dievčatá , som v 30tt a stále má strašia z váhou lebo jedna je o 400g väčšia ako druhá. Hovoria o nejakej rastovej retardacii a som sledovaná v nemocnici . Ako ste to mali vy ?? 🙂 Inak moc gratulujem 🙂
@diana1uhrova ahoj sledovali to.no neriešilo sa to.chlapci sa narodili v 37+5, tvrdili že j rozdiel vo váhe cca 400g a po narodení bol rozdiel 1kg
@serena82 tak som rada, že ste tak dobre dopadli 🙂 Mne dnes naordinovali kortikoidy na dozrievanie pľúc, tak asi predsa len pôjdeme skôr von, lebo malinká veľmi málo priberá.
Ahojte maminky dvojiciek, vidím že je toto diskusia spred roka, tak sa pýtam ako to zvládate, dajte nejaké vychytavky, momentálne som 23tt a teda od noveho roka si už reálne uvedomujem že sa niečo ide diať a mam z toho des a hrôzu, doteraz som sa tešila 😃 mam doma už 2 ročného syna, tak že či to zvládnem alebo si mam vybaviť pobyt na psychiatrii už teraz (nenapíšte mi že áno 🙏😁) chcem počuť len dobré veci 😃
@mamickalisticka hlavne vela spi a oddychuj 😂 viac sa nevyspis😊 ja mam uz pomaly 3 mesacnych a najviac som sa tesila ked prespia celu noc. Raz prespi jeden raz druhy 😂 tak bojujeme dalej. Zvladnes aj bez psychiatra 😂😂 ked ich uvidis zabudnes na vsetko zle co bolo a tazke co je pred tebou ❤❤ vela zdravia prajem 🤗
@mamickalisticka Ahoj 🙂 Ja som sa tiež veľmi bála , ale zatiaľ si vôbec nesťažujem . Je pravda , že je to trocha náročnejšie ale pri tých malých zlatíčkach si to budeš len málokedy uvedomovať . 🙂 Zo začiatku nás trápili koliky ale prevarená voda s rascou je u nás topka :D a samozrejme papáme v rovnaký čas , zdá sa mi to jednoduchšie , lebo potom si pri nich nič nespravíš , ak jedna spí a druhá je hore . Máme 3 mesiace a už vyše 3 týždňov spia celú noc 🙂 proste ich najneskôr o 9 uložíme a ráno vstávajú až o 4 alebo 5 🙂 zatiaľ si klopem všade možne kde sa dá , že si takto samé zvykli spávať celú noc a dokonca vo svojej izbe 🙂
@mamickalisticka samozrejme prajeme veľa síl a zdravíčka nech Vám všetko dobre dopadne 🙂
@agatky
@diana1uhrova gratulujem 🙏 joooj dali ste mi veľkú nádej, počítam so všetkým už, ale verím že keď ich uvidím tak mi bude všetko jedno.. Zatiaľ mi vychádza zo všetkého že treba zaviesť režim a nejak si zvyknúť ale čo my najlepšie mamičky nezvládneme 😊
@mamickalisticka ten rezim bude chvilu trvat ale zvladnes 😁 ja sa snazim ich ulozit o 8mej ale nech robim co robim skor ako o 10tej nezaspia 😂.Mat dvojicky je dar mysli na to 💙💙. Nastastie dakujem bohu za to kazdy den su perfektny. Takmer neplacu iba mrnkaju ked su hladny alebo ked chcu spinkat. Nic nas netrapi ani brusko ani prdiky 🙏
@agatky môj sen bol mat dvojičky chlapcov, už od desiatich 💙💙 takže pre mňa je to naozaj dar, a verím že budú po staršom bratovi ktorý bol tiež dokonale dieťa od malička do teraz, tak verím 🙏(hoci svokra ma straší, že isto budú uplne iní 😏🤔) ale najmä nech sa mi obaja narodia zdraví a potom tie následné udalosti a plač nejak prežijem
@mamickalisticka ja som nikdy netuzila a musim sa priznat bala som sa 😂 vravim muzovi ze tak si prosim jedno a dievcatko😂😂 (vzdy si spravi po svojom). Syncekov by som teraz nedala za svet 🙏 su jednovajecny a nik ich nevie rozoznat 😂 uz sa zacinaju vnimat jak sa na seba usmievaju a blabotaku si to je proste najkrajsi pohlad na svete. Moji sa narodili v 37tt ale s krasnymi mierami 3400 a 3120g a 48cm.aj ked boli dole hlavickami isli nakoniec akutnym cisarskym koli velkym vaham. Tehotenstvo som mala krasne len posledne 2 mesiace velmi narocne jedla som za piatich a pribrala 40kg 🤦♀️ takmer ma rodicia nespoznali😂😂
@agatky ja som chcela tiež aspoň jedno dievčatko, ale keď mi povedali že su dvaja chlapci, no neurobím nič (len že si nabudúce musim dat pozor na želania) hlavne ma desí mať štyroch mužov doma keď budu jest za troch (každý z nich) 😄 ale byť kráľovnou domu bude pekný pocit (hlavne chlapci su veľkí maminkáči ❤️) aspoň môj starší syn je zatiaľ taky 😃😇 na to sa teším ako ich nikto nerozozná len ja (ani môj muž podľa mňa nie 😁😁)! nádherní chlapci, aj ja si prosím take miery, úplný ideál 💙💙 nech sa nemusím hneď báť.. Ja strašne pomaly priberám, zatiaľ som pribrala len to, čo som na začiatku schudla (najprv 73 potom 70 a teraz som zasa na 73)tak verim ze sa to rozhýbe, mam pocit že ma vyciciavaju zo všetkého a ide to len do nich 🤷🏽♀️ a pôrod? Najmä to prvé postavenie po cisarskom a celkovo starostlivosť v nemocnici o bábätká s takym boľavým bruškom
@mamickalisticka ja som zacala naberat postupne kazdy mesiac 2-3 kg a po 6 mesiaci sa to rozbehlo 😂 cca 7kg kazdy mesiac. To prve postavenie bolo asi najhorsie to som plakala od bolesti ale to proste musis vstat. Na chvilu mi doniesli oboch a ked zacali plackat to proste musis vstat. Najhorsi bol prvy tyzden potom to uz bolo lepsie a lepsie. Malych mi striedali a po 3 dni mi ich nechali oboch a vzdy na noc mi jedneho vzali aby som si zvykala pomaly. Za mna kramare top nemocnica aj pristup,strava proste vsetko. Ja som zacinala na 55kg a po 2 mesiacoch som spat na svojej vahe 😉
@agatky áno o cisarskom som počula, že najhoršie je to postavenie sa a potom to už nejako pôjde.. Som na to cele veľmi zvedava, zatiaľ neviem kam pôjdem rodit, pravdepodobne to bude Zvolen alebo BB podľa komplikácií.. Ja pevne verím že po tomto pôrode a teda točenia sa okolo domácnosti schudnem tiež na pôvodnú váhu 60kg, lebo od prvého pôrodu sa mi to nepodarilo 🤷🏽♀️😃
@mamickalisticka pri dvoch drobcoch schudnes ani nevies ako 😂😂

@serena82 gratulujem 🤗