icon

Čím ošetriť nástrih po spontánnom pôrode?

posilka15
7. dec 2013

ahojte baby🙂prosím Vás dávali ste si niečo po spontannom porode na nastrih hrádze ?som tyzden po porode a nejako ma to pobolieva nič hrozne ale predsa to cítim .dakujem za rady 🙂

Strana
z2
lejlla
10. dec 2013

ja odporucam jednoznacne sedavy kupel v repiku

diusik
10. dec 2013

dermochlorophyl jednoznacne naj,este v porodnici som si ho zacala davat(pri druhom porode)super vec,po prvom som tiez skusala tie sedava kupele,no nepomahalo vobec,len sa to rozmacalo cele,o nicom...
@posilka15

ewellyn21
10. dec 2013

tiez odporucam dermochlorophyl sprej...poradili mi to v nemocnici po porode. neskutocne rychlo sa mi ulavilo a zahojilo ranu.

m_ij_ka
10. dec 2013

odporúčam sa počas dňa častejšie sprchovať, kúpeľ sedavý v repíku

vejusa
16. dec 2013

Najlepšie a bezkonkurenčne sú prípravky Cicatridina...mala som krém aj čipky....každé okolo 15 eur, ale jednoznačne to stojí za to...okrem toho repík, harmanček, dubová kôra....na dezinfekciu betadine a je dobrý aj ten dermochlorophyl, ale mne po týždni doktor povedal, že už ho nemám používať...neodôvodnil to, ale niečo asi na tom bude...a teda moje hojenie je katastrofálne, po týždni sa mi šitie rozpadlo a museli to pod narkózou šiť znova....po tom druhom šití som už používala všetko, čo som hore spomenula a do dvoch týždňov mi vypadli všetky štichy a bolo to krásne zahojené...

Strana
z2