icon

Cisársky rez - platba

27. máj 2021

Baby, tie čo ste rodili cisárskym koľko ste platili?

jendralka
27. máj 2021

nic som neplatila, jeden som mala akutny , druhy planovany

renka30
27. máj 2021

Nie som si ista ci si mozes vybrat a zaplatit cisarsky, ale mozno sa mylim...ja som mala prvy akutny a druhy uz bol planovany

veronikaszabova
27. máj 2021

Nic som neplatila.
Preco myslis, ze budes platit?

evkamotka
27. máj 2021

Nic.

dievcacitajucelist
27. máj 2021

Ja som mala dve sekcie a nič som neplatila

justify
27. máj 2021

Nic som neplatila, ale na epobocke poistovne vidím kolko zan islo z mojho poistenia,neviem ci je na sk moznost vyberu. Ja som zan este aj dostala peniaze zo zivotnej poistky 😉

ruzovakrava
27. máj 2021

Ak sa bavíme o "normálnej" sekcii tak tá je hradená poisťovňou. Ak myslíš takú sekciu pre ktorú sa rozhodne žena z akéhokoľvek dôvodu tak zvyčajne ide do súkromného zariadenia kde nájde lekára ktorý je ochotný ju vykonať bez indikácie a vtedy sa bavíme o sume okolo 1500e čo sa dáva do vrecka 😃 to mám mimochodom info len tak od jednej známej spred 2 rokov, ak sa pýtaš na to

autor
27. máj 2021

@ruzovakrava 1500?😂 To jej rovno kľúčiky od auta môžem dať... 😀 Suseda platila 400 tak som chcela vedieť koľko iné ženy

ruzovakrava
27. máj 2021

Určite záleží od lekára, aj lokality. Toto bola Bratislava, zariadenie konkretizovať radšej nebudem 😁 ale myslím že ak je tomu naklonený lekár, tak je to možné asi všade.

didi2102
27. máj 2021

Ja poviem že ak hovoríme o takej sekcii že nemám dôvod ale ju chcem a teda si zaplatím,tak musíš nájsť lekára,moja švagriná tak bola , bolo to na východe jej gynekológ mal zmluvu s nemocnicou že mohol odrodiť svoje pacientky a pár služieb k tomu,ona proste prišla a tvárili sa na pohotovosti že pôjde o akútnu sekciu ale ako prebehlo to v klude, ona mu dala 4roky dozadu 200eur ale bola to štátna nemocnica žiadna súkromná a žiaden luxus , on jej urobil sekciu a potom už ako ostatné

ukulela
27. máj 2021

ide ti zrejme o to, ze nechces rodit vaginalne a chces cisarsky (bez toho, aby si na to mala indikaciu) - nuz, jednat ti to kazdy lekar neurobi, musis najprv najst lekara a potom sa diskretne opytat na moznost cisarskeho a kolko za to ... ak sa bojis bolesti, ries epidural. ak mas indikaciu, budes mat cisarsky "zadara"... ak mas panicky strach z porodu, moze ti dat odporucenie psycholog/psychiater. ja som mala dva vaginalne (nebudem ich volat prirodzene, lebo po oxytocine neboli) - nebolo to boh vie co, ale pri tretom by som zas sla takto, radsej ako cisarsky, predsa len, rozrezat brucho mi pride vacsi zasah. a rekonvalescencia potom tiez ...

milka20
27. máj 2021

250e