icon

Cisársky rez v plánovanom termíne

anmi03
30. jan 2026

Ahojte, chcem sa vás spýtať , tie ktoré ste rodili plánovaným cisárskym rezom, či vám babätko do plánovaneho termínu " vydržalo" alebo sa vám spustil pôrod skôr? Ja mám plánovaný cisarký 17.2 čo je 4 dní pred termínom pôrodu, a neviem či sa aj tak pôrod nespustí skor, čo má desí....

anonym_fc180a
30. jan 2026

@anmi03 neboj sa, ja som mala dcéru polohu KP a prenášala som už asi 10-ty deň a nemala som presne stanovený termín sekcie, no bola som kvôli prenášaniu v nemocnici a tu sa mi zrazu spustil pôrod, tak ma hneď brali do sály na cisársky

zuzkaa1991
30. jan 2026

@anmi03 mala som planovany v 39tt a nakoniec voda mi odtiekla v 37tt vecer takze akutna sekcia plus to bolo v sobotu a v stredu som mala riesit predoperacne takze este pred sekciou mi predoperacne robili resp len krv a ekg

anonym_432f6d
30. jan 2026

Je uplne jedno ako sme to mali my, pretoze to vobec neovplyvni to, ako to budes mat ty. Takze klud, ver lekarom. Nas maly vydrzal, tiez bola sekcia necely tyzden pred terminom. Ale keby nie, vyriesia to.

123el123
30. jan 2026

Ja som mala 2x planovane sekcie..prvu 39tt druhu 40tt a ani raz som sa nezacala skor otvarat ani nic take...ale tak kazda sme ina a mame rozne tehotenstva 🙂

anonym_7f76ca
30. jan 2026

Prvá sa vypýtala skôr, spustil sa mi spontánny pôrod. Do 3 hodín od prijatia v pôrodnici sa malá narodila sekciou. Nemala som ani predoperačné ani naplánovaný dátum SC. Všetko urobili. Úplne pohodový deň, nič mi nebolo až
sa to poobede zvrtlo a kým som prišla do pôrodnice, už som ledva dýchala.
Druhá síce strašne ku koncu tlačila dolu, aj som si myslela, že to nevydrží. Aj lekári s tým tak trochu počítali. Ale vydržala do termínu plánovanej sekcie.🙂
Za mňa ta plánovaná bola strašne zdĺhavá. Aj to kolo toho.😅 Ešte mi ju urobiť boli hneď ráno.🙂

anonym_60353b
30. jan 2026

@anmi03 mala som plánovaný cisársky a nakoniec som porodila skoro doma, prirodzene, ani manžel nestihol prísť zo služobky. 2 týždne pred termínom.

beata_k
30. jan 2026

@anmi03 Druhu sc som mala naplanovanu o 7:00 rano. Nuz, vypytal sa o 4:00 rano 😆 Normalne mi urobili sekciu. Za 15 minut bola sala pripravena a anesteziolog zjavne zobudeny. 😁