icon

Čo mám robiť, keď to na mňa príde?

dzoan
6. aug 2015

Ahojte mamule.Obraciam sa na vas z pomocou z ktorou si neviem radi.Cakame druhe babatko coskoro a mam 2 rocn synceka , no problem je v tom,ze sme sa prestahovali do Pezinka pred par mesiacmi a nikoho moc nepozname.Muz robi vBa no a ja zacinam mat obavy co ak ma to chyti ked muz nebude doma(chcem rodit na Antolskej) maleho mi do sanitky nezoberu, ci radsej taxika volat?? Ano muz moze pribehnut hned ale kym dojde z Ba co ak? Ako ste to vyriesili tie mamule co nemaju pobliz starych rodicov ???

velmi pekne dakujem za kazdu odpoved xx

mimla
6. aug 2015

No tak ja som ešte kúsok ďalej od pôrodnice a trápi ma podobný problém. Muž tiež v Bratislave v robote, naokolí nikto, kto by mi bol natoľko blízky, že by som mu dieťa nechala. Neviem, či ho mám v prípade núdze "prehodiť k susedom" alebo ako sa toto rieši. Do sanitky pokiaľ viem mi dieťa nevezmú. Taxikári zase neradi berú rodiace ženy. S kontrakciami šoférovať nebudem. Tak fakt netuším. Babka je nepojazdná a v robote, dedko sa nezapája a tiež ďaleko. Vidím to na tých chudákov susedov, aj keď majú vlastných starostí dosť. Chvíľku kým dorazí tatinko z roboty tam hádam vydrží.