icon

Čo robiť, ak sa neotváram po termíne pôrodu?

Dnes o 08:22

Stalo sa tu niekomu niečo podobné? 😄 Som otvorená na 1 prst a ďalej sa neotváram. Mám po termíne už 4 deň a lekárka mi povedala že mám len trochu mäkší krčok inak všetko zatiaľ v poriadku. A len postupne mi odchádza zátka. A ak do pondelka neporodim tak mi budú v pondelok vyvolávať. Len sa bojím toho že čo ak je náhodou bábätko tak obmotane šnurou , že možno kvôli nej sa neotváram a bála by som sa ísť rodiť prirodzene aby nedošlo k zvonovemu pôrodu.
Skúsila som už všetko možné čo som počula na vyvolanie pôrodu vaňu, škoricu, tonic, pikantné jedlá, chodiť po schodoch, prechádzka, cvičenia a nič to so mnou nerobí 🙈
Mali ste to niektorá tak ako aj ja? Dali vám vyvolavačku a pomohla vám?

natalia328
Dnes o 08:27

@anonym_autor mne odtekala od soboty voda a tiež som bola na 1 prst. od soboty mi vyvolavali porod porodila som až v pondelok.
Mala mala snuru 2x otočenu..

autor
Dnes o 08:29
@natalia328

@anonym_autor mne odtekala od soboty voda a tiež som bola na 1 prst. od soboty mi vyvolavali porod porodila som až v pondelok.
Mala mala snuru 2x otočenu..

@natalia328 a bolo všetko v poriadku aj keď bola tá šnúra zamotána? Nerobili vám zvonovy?

natalia328
Dnes o 08:44
@anonym_autor

@natalia328 a bolo všetko v poriadku aj keď bola tá šnúra zamotána? Nerobili vám zvonovy?

@anonym_autor nie nie bez nastrihu aj sitia. Uplne super, až teda že neplakala a rýchlo davali snuru dole. Neboj sa, všetko bude v poriadku 🍀

anonym_52706d
Dnes o 08:45

@anonym_autor ja som bola zatvorena na 100 zamkov, otvorila som sa 8 dni po termine raz dva. A porodila od prvej kontrakcie do 3,5 hodiny.
Snura s ttm otvaranim nic nema. Posledne dieta malo snuru omotanu okolo krku, ale na otvaranie to tiez nemalo vplyv, mne ale tento porod vyvolavali v 38 tyzdni pre vysoky tlak. A rodila som klasicky, lekar len dal pozor a osmotal sikovne snuru. Detaily neviem, ja som si to len v papieroch potom nasla.

janina1127
Dnes o 10:26

4 dni po termíne je ešte nič. Ešte je kopec času.