icon

Čo si zbaliť do pôrodnice?

18. feb 2026

Ahoj žienky , pomaly si budem chystať veci do pôrodnice nakoľko o pár týždňov má čaká pôrod a tak ma zaujíma čo si nachystať,
čo radšej mať pri sebe a čo možno ani nevyužijem chcem mať všetko ale zase nie aj nepotrebné veci ktoré my ani nebude treba ,čítala som že je dobré mať aj tie chladiace vložky na úľavu po pôrode vraj sú super tak ich zvažujem kúpiť , a nejaké veci na úľavu po pôrode spreje a také pod. Po prípade nejaké odporúčanie na úľavu po pôrode čo vám pomohlo bola by som vďačná 🙂

Budem rodiť v Novej Nemocnici v Košiciach presnejšie by ma to zaujímalo čo je tak viac potrebné tam , žienky ktoré ste tam boli teraz 🙂 nejaké ďalšie typy rady budem rada ❤️

anonym_34d779
18. feb 2026

Ahoj, kazda porodnica ma uz dnes na svojej stranke zoznam veci, co si mas zbalit. Niekde totiz niektore veci poskytuju, zatial co inde nie. Idealne je drzat sa zoznamu porodnice, kde ides rodit.

PS: za mna co urcite odporucam mimo toho je vlhceny toaletny papier 😁

anonym_86b424
18. feb 2026

Ako písala pani každá pôrodnica má zoznam na stránke a ak môžem odporučiť veeeeela toaletného papiera 😁🤣🤣 mne musel priateľ nosiť každý deň lebo dva mi boli málo na deň po pôrode

anonym_f44ad6
18. feb 2026

Zoznam ma kazda porodnica, co ti bude chybat manzel prinesie

gaia14
18. feb 2026

Podla porodnice, kazda poskytuje daco ine. Navyse odporucam intimnu sprsku a sprej cicatridina, tie dve veci mi velmi pomohli.

jaskolka
19. feb 2026

Za mňa sprej Cicatridina,a odporúčam aj viac nočných košieľ,alebo tričiek (neviem čo uprednostňujes)lebo na oddelení je obvykle dosť horúco a po pôrode sa aj z hormónov viac môžeš potiť, prípadne sa ti môže zašpinit oblečenie od krvi, mlieka a podobne.
Môže sa ti hodiť aj nejaká malička nočná lampa do zásuvky, kvôli nočnému dojčeniu, prebaľovaniu,aby si nemusela zasvietit veľké svetlo,aj tie nočné lampy nad posteľou sú dosť silné.