Cord Blood Center - odber pupočníkovej krvi
Uz davnejsie som sa zapojila do jednej sutaze a dnes mi volala pani z Cord Blood Center ze som ziskala zlavu na odber pup. krvi , poslali mi prospekti, len som z toho niaka zmatena , ci to nieje niaky podfuk , tak by ma zaujimali nazory mamiciek ktore maju skusenost s touto spolocnostou. Ci v tom nieje niaky hacik alebo nieco na co by som si mala dat pozor. Prosim napiste ak mate niekto negativnu alebo aj pozitivnu skusenost.
@mima1112 mne po 3 nezaplatenych rokoch volali, ze nemam zaplatene, co som im povedala, ze som myslela, ze uz som vypovedala zmluvu, lebo mi rok na to uz faktura neprisla a pani, ze nema nijaku vypoved.. tak povedala, ze to staci emailom, tak som sa spytala, ze ako emailom, ci uz netreba tlacivo.. Tak som doplatila poslala vypoved doporucene a zas v lete, ze nemam 2 roky uhradene a zas, ze nemaju vypoved, no dokolecka, tak som poslala listok z posty, kedze to bolo doporucene, tak zrazu, ze sa ozve ina pani atd.. Este mi povedala, ze vypovedna lehota je 6 mesiacov, co uz preslo aj viac a nikto sa neozval
@pieksamaki presne tak. Preto oni nemôžu nič urobiť keď to platiť prestaneme, majú v tom jedine tak bordel,hlavne ze im idú peniaze.
@pieksamaki a teda platili ste aj niečo navyše, alebo to neplatíte a dali Vám pokoj?
@pieksamaki Pani povedala, ze ked mam podaci listok, tak to musia akceptovat, ale bypoved sa stratila.. Doteraz nemam vyjadrenie, lebo ze sa ozve ina pani z financneho, no nik sa zas neozval. Minuly rok som povedala, ze chcem navstivit banku, tak pani bola prekvapena, ze to nemozem je to tajne, mala by som byt rada, ze miesto je utajene, no potom povedala, ze musim mat papier od lekara a bezinfekcnosti atd, potom musim podpisat nejaky papier, ze neprezradim miesto, no bludy.. stale, ked som sa nieco opytala ostala ticho.. tak nevi, ci jej tam niekto nasepkaval.
Ako ste poriešili výpoveď zmluvy? Ja som sa dnes informovala, tak že stačí vyplniť formulár a preposlať emailom. Stále nie som rozhodnutá, či to rušiť. Máme tam krv uskladnenú 4 roky.
Je to len biznis na vysokej urovni spojeny s politikou. Ak by som tam mala uskladnené krv dietata, išla by som po ňu osobne a dala ju na dna testy aby som si bola istá ze s nou ďalej neobchoduju.

@maslarova
Áno, každý sme sklamaný, totiž tie peniaze sme mohli pre tie deti odložiť.
Ja som cez internet hľadala dieťa (rodiča), ktorým ten odber pomohlo a jeden článok som čítala, kde matka chorého dieťaťa chcela použiť ten odber a lekár jej povedal, že tie odbery sú nepoužiteľné.