icon

Cord Blood Center - odber pupočníkovej krvi

adamkofjo
9. nov 2012

Uz davnejsie som sa zapojila do jednej sutaze a dnes mi volala pani z Cord Blood Center ze som ziskala zlavu na odber pup. krvi , poslali mi prospekti, len som z toho niaka zmatena , ci to nieje niaky podfuk , tak by ma zaujimali nazory mamiciek ktore maju skusenost s touto spolocnostou. Ci v tom nieje niaky hacik alebo nieco na co by som si mala dat pozor. Prosim napiste ak mate niekto negativnu alebo aj pozitivnu skusenost.

Strana
z9
rika1968
18. okt 2024

@maslarova
Áno, každý sme sklamaný, totiž tie peniaze sme mohli pre tie deti odložiť.
Ja som cez internet hľadala dieťa (rodiča), ktorým ten odber pomohlo a jeden článok som čítala, kde matka chorého dieťaťa chcela použiť ten odber a lekár jej povedal, že tie odbery sú nepoužiteľné.

mima1112
18. okt 2024

@saraxyz ja mam všetko uhradené, teda ak sa rozumieme správne-každý rok som platila nejakých 90e a za rok 2025 sa nechystám už zaplatiť.

saraxyz
18. okt 2024

@mima1112 a ideš ukončiť zmluvu?

astonka
18. okt 2024

@mima1112 aj si písala mailom alebo listom niečo že ukončuješ zmluvu? Alebo už teda len nezaplatiš keď ti príde fa na r.2025

mima1112
19. okt 2024

@astonka ja som im volala 2x, a teda ze mi pošlú na mail všetko potrebné a aj budú volat,no zatiaľ mi nikto nič neposlal ani nevolal.

mima1112
19. okt 2024

@saraxyz áno, ale teda volala som im a teda ze mi poslu všetko na mail a zatiaľ mi nikto nič neposlal

mima1112
19. okt 2024

@astonka nezaplatim to už.
Kamarátka tiež neplatí už viac rokov a.nic sa.nedeje , takže sa na tom dobre nabalili všetci

astonka
19. okt 2024

@mima1112 no veru smutne človek v dobrej viere, že ak by (božechraň) nastala sitúacia ak bude nutné tu krv požiť.

saraxyz
19. okt 2024

@mima1112 tam máš nejakú výpovednú lehotu. Pozri v zmluve. Ani ja som neplatila a musela som všetko doplatiť 🤣 riadna skúsenosť 🤣

pieksamaki
Autor odpoveď zmazal
kondor17
20. okt 2024

@mima1112 mne po 3 nezaplatenych rokoch volali, ze nemam zaplatene, co som im povedala, ze som myslela, ze uz som vypovedala zmluvu, lebo mi rok na to uz faktura neprisla a pani, ze nema nijaku vypoved.. tak povedala, ze to staci emailom, tak som sa spytala, ze ako emailom, ci uz netreba tlacivo.. Tak som doplatila poslala vypoved doporucene a zas v lete, ze nemam 2 roky uhradene a zas, ze nemaju vypoved, no dokolecka, tak som poslala listok z posty, kedze to bolo doporucene, tak zrazu, ze sa ozve ina pani atd.. Este mi povedala, ze vypovedna lehota je 6 mesiacov, co uz preslo aj viac a nikto sa neozval

mima1112
20. okt 2024

@pieksamaki presne tak. Preto oni nemôžu nič urobiť keď to platiť prestaneme, majú v tom jedine tak bordel,hlavne ze im idú peniaze.

mima1112
20. okt 2024

@pieksamaki a teda platili ste aj niečo navyše, alebo to neplatíte a dali Vám pokoj?

pieksamaki
Autor odpoveď zmazal
kondor17
20. okt 2024

@pieksamaki Pani povedala, ze ked mam podaci listok, tak to musia akceptovat, ale bypoved sa stratila.. Doteraz nemam vyjadrenie, lebo ze sa ozve ina pani z financneho, no nik sa zas neozval. Minuly rok som povedala, ze chcem navstivit banku, tak pani bola prekvapena, ze to nemozem je to tajne, mala by som byt rada, ze miesto je utajene, no potom povedala, ze musim mat papier od lekara a bezinfekcnosti atd, potom musim podpisat nejaky papier, ze neprezradim miesto, no bludy.. stale, ked som sa nieco opytala ostala ticho.. tak nevi, ci jej tam niekto nasepkaval.

pieksamaki
Autor odpoveď zmazal
dmisad
14. nov 2024

Ako ste poriešili výpoveď zmluvy? Ja som sa dnes informovala, tak že stačí vyplniť formulár a preposlať emailom. Stále nie som rozhodnutá, či to rušiť. Máme tam krv uskladnenú 4 roky.

mimixxxx
14. nov 2024

Je to len biznis na vysokej urovni spojeny s politikou. Ak by som tam mala uskladnené krv dietata, išla by som po ňu osobne a dala ju na dna testy aby som si bola istá ze s nou ďalej neobchoduju.

emaggie
7. mar 2025

@dmisad Smiem sa spýtať aký formulár na výpoveď zmlyvy treba vyplniť a kam ho zaslať?

rika1968
7. mar 2025

@emaggie Napíšete im, alebo zavoláte, že chcete zmluvu zrušiť a na základe toho vám pošlú tlačivo, ktoré vy vyplníte a pošlete naspäť. My sme tak zrušili asi pred rokom.

kondor17
13. mar 2025

@emaggie ja som to poslala doporučene minulý rok zač. februára to prebrali a doteraz neviem, či to zrušili..

saraxyz
13. mar 2025

@kondor17 posielajú papiere, tak tam zavolaj čo je s tym

emaggie
14. mar 2025

@rika1968 ďakujem, tlačivo mi naozaj poslali do mailu. Už som ho aj vyplnila a poslala doporučene späť.

kondor17
16. mar 2025

@saraxyz ja som komunikovala s pani, povedala, že sa ozve, výpoveď musia akceptovať, ze je tam 6 mesiacov výpovedná doma, prešlo už 13 mesiacov, ešte zavolá a už sa neozvala

saraxyz
16. mar 2025

@kondor17 tak im ešte raz zavolaj, prípadne napíš, že dňa ...prevzali zásielku a čakáš na list od nich. Posielajú také tlačivo, kde znovu vypíšeš údaje a potom pošlú list, že je to zrušené

Strana
z9