icon

Cvičenie s Aniballom pred pôrodom

25. júl 2021

Je 25cm dostatočných na lepší pôrod? Ak máte niekto skúsenosť, väčšinou čítam že baby dali okolo 30.
Ďakujem.

mamamasama
25. júl 2021

Uz len to, ze trenujes je dolezite. Pripravujes sa na dychanie, tlacenie. Avsak pri takomto cisle je riziko, ze ta pravdepodobne troska natrhne. Ja som mala nacvicenych 33cm. Sestra 30cm a kamaratka 29cm. Vsetky bez skrabanca. Skus to aspon na 29. Inak, ta kamoska co nacvicila najmenej, bola z nas najmensia a mala najvacsie babatko 4,4kg.

kikk
25. júl 2021

Uplne suhlasim s mamamasam...uz len to, ze sa vedome pripravujes je vyznamne. Pre psychiku urcite a pre telo tiez. Ak mas este cas, pokracuj v treningu😉Ak nie, tak oddychuj a nejako ptijemne si skrat cakanie na maly zazrak😉drzim.palce

liesik
25. júl 2021

Hlavný je tréning nie centimetre 🙂

autor
25. júl 2021

Ďakujem za názory, určite sa ešte posnažím, len na tomto čísle už chvíľku stojím a čas sa kráti rýchlo 😊 tak som len chcela vedieť že to má aspoň nejaký význam

mamamasama
25. júl 2021

v akom si tyzdni? Tiez som mala pred terminom podobne cislo, no a krpec sa nakoniec rozhodol pockat este 2 tyzdne 🤭

autor
25. júl 2021

@mamamasama som v 40tt, posledné dva dni mám také tlaky/bolesť v podbrušku a bolesť v krížoch, tak preto asi panikárim či ešte čo to stihnem, lebo doteraz žiadna bolesť 😊

bbebe
25. júl 2021

mne 25 cm stacilo na dva štichy 🙂

autor
25. júl 2021

@bbebe nestihla si viac, či nešlo to? 😊

dominika_sk
25. júl 2021

Pri prvom som nemala ani aniball, tri stehy. Pri druhom som mala, nacvičila som 30 a aj tak som mala tri stehy😂

vilma7
25. júl 2021

Ja som dala 27 cm a dva x stačilo.

ledgerka
25. júl 2021

moje maximum pri cviceni bolo 17cm, potom mi to uz neslo. Porod bol bez natrihu a s 2 stehmi.

bbebe
25. júl 2021

neslo. pri 24cm sa mierne natrhla. tak som cakala asi tei dni kym som znova zacala cvicit. nestacilo to na zahojenie tak pri dalsom cviceni som dala 25 ale natrhnutie sa mi znova otvorilo alebo ako to nazvat 🙂 tak som uz prestala ale bolo to tesne pred porodom 🙂

majka1921
25. júl 2021

Prvy porod som necvicila a natrhla som sa teda dost :( teraz mam za sebou druhy, nacvicila som cca 25,5 cm a mala som 2 stehy. Ja si myslim ze aj vdaka cviceniu + robila som pravidelne aj masaz hradze.

maximilie
25. júl 2021

Človek mieni , pánboh mení. Ja som mala nacvicene na 32cm a nakoniec som rodila sekciou na konci 42t.
Tie nervy som mala ešte dlho potom 😆

saxana000
25. júl 2021

Ja dom nacvicila 31m a strihli ma aj tak

lucijalucy
25. júl 2021

Dala som okolo 30 cm ale ako bolo spomenuté.. človek mieni, dieťa mení 😅 Keďže syn išiel na svet s rukou pri hlave na Supermana, tak som bola natrhnutá aj keď som cvičila. Ale naozaj mi to pomohlo pri dýchaní a tlačení. Hlavne kvôli tomu odporúčam 👍🏼

mmbudiakova
26. júl 2021

Do pôrodu mi ostáva 24 dní, no bohužiaľ som sa nejako zasekla, na 26cm. A ešte po každom cvičeni robím aj masáž hrádze olejom.