Dá sa zmeniť meno na sále pred pôrodom?
Ahojte, mozem este dodatocne zmenit meno na sale? Alebo celkovo pred porodom? Manzel vymysla, ja som nadiktovala to, na ktorom sme sa dohodli, aj ked mne sa pacilo ine. A on dnes, ze mam dat to co som chcela🤦🏻♀️bude to mozne? Som v nemocnici vyvolavaju mi porod. Diky za info
@sheila121 hej ved najradsej by som ho nakopala
áno, u mňa dokonca na sále po pôrode čakali, kým zatelefonujem manželovi (nebol pri mne) a dohodneme sa, boli veľmi milí .... v popôrodnom strese som totižto nevedela, aké meno synovi dať
@jajo1 dakujem zajtra sa popytam. On to asi mysli v dobrom ale 9 mesiacov nechcel o tom mojom mene ani pocut a zrazu mu nevadi. 😂
tak spravil pekné gesto, buď rada a meno si daj podľa vlastných predstáv. Želám dobrý a rýchly pôrod, nech všetko dobre dopadne
Lebo ťa miluje, si v nemocnici, rodíš, tak chce aby si mala po vôli.
@sheila121
Toto je stresovanie? Ved to nic nie je
Trochu je to stresujuce to teraz na poslednu chvilu menit, ale som rada. Ani som nevedela ci je to vobec este mozne 😀
Meno sa da zmenit aj ked je uz na rodnom liste😉
- super, ze ustupil sam
- nadych/vydych, pozitivne myslenie. Rodi sa novy zivot🫶👌🍀✊️
Prajem vela sil 💪a drzim palce✊️
@sheila121 ved prave🙂aj ked to mysli v dobrom. Snad na mna nebudu sestricky krivo pozerat😂
my sme nemali meno ... narodila sa dcéra ....ostali sme poriadne zaskočení.
Mňa sa meno pýtali až po pôrode, dovtedy nebolo nikde nahlásené, dokonca som ho ani netušila, až potom to zo mňa vyšlo, pri pohľade na dieťa 😂
@sheila121 tak sudis podla seba. Ja som bola v pohode a usmiata, tesila som sa na babo.
co viem, tak papiere sa matrike atd zasielaju az po porode...takze stihate
Mna sa pytali na meno tesne nez ma brali na akutnu sekciu po 3 dnoch vyvolavaciek ze ci som si ista pohlavim a ako sa bude volat 🙂
Nebudu 😉 pripadne im to povedz uz teraz ked pridu za tebou.
Mam kamaratku. Ktora dala meno. A jej muz ho na dalsi den zmenil ked siel na matriku.
Takze ty si este ten lepsi pripad. A ako mama hovorim ze zena ma dobru intuiciu na mena.
Mne sa kazdy cudoval ze ake mena som vybrala. Ale s odstpupom casu kazdy ze-ako im tie mena pristanu.
Tebe este vela sil ak este “cakas”.
ty mozes dieta pomenovat aj po par dnoch :D nic nie je povinne, ale teda aspon po to vydanie rodneho listu by si sa mala rozhodnut a ten sa dava vacsinou par dni po porode a kludne ho mozes zmenit za poplatok aj potom. Ja som sa pre meno rozhodla, az ked bolo dieta na svete, ale este na sale. Ale ano, po prijazde do nemocnice hned chceli meno nadiktovat, naozaj nechapem naco.
Môžeš to zmeniť, až kým nepôjdete na matriku. My sme nášho syna pomenovali Matej, ale dáko sme sa potom v pôrodnici mýlili a hovorili mu Martinko (manžel chcel Martina, ja Mateja). A tak keď sme šli na matriku po rodný list, zmenili sme to na Martin. Trocha problémy u lekárov potom, ale v konečnom dôsledku sa naše dieťa 5 dní volalo inak ako zvyšok života 🤣🤣
Samozrejme, kym nie je rodny list mozete kludne.
Dakujem dievcata nemali vobec problem😄 uz to mam za sebou a babo s menom ktore sa mu viac hodi♥️👼🏼
Blahoželááám a želám veľa zdravia tebe aj bábätku ❤️

Jasne ….