icon

Deň po termíne - kontrakcie v noci, teraz nič

sara8h
11. dec 2025

Ahojte maminky 😊
Som deň po termíne a včera večer som mala približne 2 hodiny pravidelné kontrakcie (trvali okolo 1 minúty a prichádzali každých 6–12 minút – pridávam aj screen).
Boli dosť jasné, bruško mi tvrdlo, no neboli extrémne bolestivé.

Potom som išla spať a ráno nič, sem tam v nepravidelnom intervale ale prestalo to
Je normálne, že sa takto pôrod rozbieha a potom zastaví? Zažili ste to aj vy? Čo to môže byt ? Už som zúfalá
Zajtra mám poradňu v nemocnici, tak som zvedavá, ale som aj trošku nervózna, či sa to ešte vôbec rozbehne.

Budem rada za vaše skúsenosti a rady ❤️

Deň po termíne - kontrakcie v noci, teraz nič
anonym_e0ad64
11. dec 2025

Ahoj. Poslickovia. To je uplne bezne. Ak dostanes taketo kontrakcie, daj si teplu sprchu. Ak su to poslickovia, tak po case prestanu. Ak sa po sprche este zintenzivnia, asi to budu naozajstne kontrakcie. Si uz po termine, ono to uz moze kedykolvek prist. Ak by sa ti cokolvek nezdalo, necakaj do poradne, ale chod do porodnice. Drzim palce.

zuzinka888
11. dec 2025

Ano aj ja som tak mala, na poradnu som prisla 8 cm otvorena. Pichla sa voda dal oxytocin a za pol hodinu som mala odrodene. Manzel ani nestihol zaparkovat auto a uz som mu volala ze rodim "kde sa flaka"🙈

simsalabim
11. dec 2025

Ano, mala som to tak asi 10 dni, co som bola v noci hore aj 5-6 hodin. Az ma to nastvalo a sla som do porodnice a prisla som otvorena na niekolko cm. V ten den som aj porodila. Spontanne.

sara8h
autor
11. dec 2025
@zuzinka888

Ano aj ja som tak mala, na poradnu som prisla 8 cm otvorena. Pichla sa voda dal oxytocin a za pol hodinu som mala odrodene. Manzel ani nestihol zaparkovat auto a uz som mu volala ze rodim "kde sa flaka"🙈

@zuzinka888 Ahoj smiem sa opýtať aj ti tie kontrakcie prestali? ako to vyzeralo u teba

anonym_add288
11. dec 2025

Taakto 2 noci, ale ta druha noc bola uz intenzivna. Ja som sla do porodnice aj tu prvu noc, ale to ma este poslali domov. Druhu noc opat som isla, lebo to uz bol iny level bolesti. Dieta sa narodilo dalsi den na obed.. vodu prepichli az v porodnici

maryetta
11. dec 2025

Mala som to takto pri poslednej. V noci mi zacali kontrakcie uz som isla budit muza ze teda ideme ale ako som isla na wc a balila si veci tak to preslo. Isla som normalne uz rano na prijem a veru som uz bola na par otvorena-ze sa uz nieco dialo.
Ono sa to u teba pekne rozbieha 😉

majuska67
11. dec 2025

Ja som mala menštruačné bolesti také slabšie každý vecer posledný týžden a pol, a teraz v utorok v noci take aktivnešie asi dvojnásobne silnejšie menštruačné bolesti v noci pri ležaní asi 4 hodiny som nespala a vstala som s tým že sa pridala aj doteraz výrazná bolesť krížov a prichádzalo to tiež tak opakovane. Trvalo to aj po sprche celý utorok, v noci a aj v stredu ráno ma brutálne boleli podbruško až vagína od spodku. V stredu som bola na poradni som otvorená na 1,5 cm krcok makky malý ma hlavu až dole že nalieha. Prišla som domov a bolesti menštruačné aj krížov prestali. Ostala silná bolest podbruška pri vstávaní a pretáčaní. Termín mám 14.12 ale dneska akoby sa nič nedialo.

zuzinka888
11. dec 2025
@sara8h

@zuzinka888 Ahoj smiem sa opýtať aj ti tie kontrakcie prestali? ako to vyzeralo u teba

@sara8h ano prestali- tak som ostala taka neista.... tak ze skocim na kontrolu - mozes ist vzdy ak sa ti nieco nezda- a to som si ani porodnu tasku nebrala🙊

robo1990
11. dec 2025

Jednu noc som mala kontrakcie 2 hodiny..potom som zaspala a už nič..na ďalšiu noc mi zase začali o polnoci, do 4 sme čakali čo neprejdú a potom sme išli.. otvorená som nebola veľmi, kontrakcie nepravidelne ale nechali si ma tam a sledovali.. po vizite že už má nechajú na prírodnom boxe takže som rodila ešte v ten deň no skončilo to akútnou sekciou lebo mne nič nezaberalo

cucoriedka97
11. dec 2025
@majuska67

Ja som mala menštruačné bolesti také slabšie každý vecer posledný týžden a pol, a teraz v utorok v noci take aktivnešie asi dvojnásobne silnejšie menštruačné bolesti v noci pri ležaní asi 4 hodiny som nespala a vstala som s tým že sa pridala aj doteraz výrazná bolesť krížov a prichádzalo to tiež tak opakovane. Trvalo to aj po sprche celý utorok, v noci a aj v stredu ráno ma brutálne boleli podbruško až vagína od spodku. V stredu som bola na poradni som otvorená na 1,5 cm krcok makky malý ma hlavu až dole že nalieha. Prišla som domov a bolesti menštruačné aj krížov prestali. Ostala silná bolest podbruška pri vstávaní a pretáčaní. Termín mám 14.12 ale dneska akoby sa nič nedialo.

@majuska67 ahoj, ja som na Tom presne tak isto. Tiež mám termín 14.12. Tiež sa už vyše týždňa budím na to, že mám kŕče a stále si myslím, že je to už to, no vždy to prejde. Tiež cítim bolesti v slabinách a ako mi už malý tlačí dole. Ja teda neviem či som už otvorená. Doktorka mi vraví, že čím menej zásahov a kontrol, tým lepšie, že otvorenosť nehovorí nič o Tom, či pôrodom dnes alebo 10 dní po termíne. Držím ti palce, aby všetko dopadlo podľa predstáv a nech ste zdraví 😊

majuska67
11. dec 2025
@cucoriedka97

@majuska67 ahoj, ja som na Tom presne tak isto. Tiež mám termín 14.12. Tiež sa už vyše týždňa budím na to, že mám kŕče a stále si myslím, že je to už to, no vždy to prejde. Tiež cítim bolesti v slabinách a ako mi už malý tlačí dole. Ja teda neviem či som už otvorená. Doktorka mi vraví, že čím menej zásahov a kontrol, tým lepšie, že otvorenosť nehovorí nič o Tom, či pôrodom dnes alebo 10 dní po termíne. Držím ti palce, aby všetko dopadlo podľa predstáv a nech ste zdraví 😊

@cucoriedka97 tak mne doktorka povedala že to môže prisť o deň o dva ale aj o týždeň. Tak stále čakám dneska ma zase vyslovene boli podbruško a aj brucho mám také napnuté tvrdé. A teraz vecer aj taký hlienovitý výtok. Tak ja som prvorodička ale DR povedala že kontrakcie určite rozoznám keď prídu. Tak ja len dúfam že to bude už čoskoro nech to mám za sebou už.
Tiež držím prsty a prajem rýchli a bezpecný porod nech je všetko v poriadku 🍀🍀🍀😊😊😊