icon

Dobré prsné tampóny

ada93
1. mar 2018

Ahojte, mate skusenosti s nejakymi dobrymi tamponmi do podprsenky? Pomaly sa balim do porodnice a pri malom som mala tusim bella baby a strasne pretekali.

ukulela
1. mar 2018

... tak som sa zamyslela, ze napr s vlozkami som mala najleosiu skusenost s chicco poporodnymi, skusim aj tie ich tampony , ak maju dobre jedno, snad bude aj druhe 🙂 aj ked je to drahsie .. a snazim si matne spomenut, ci som ich aj ozaj nemala, ked sa pozeram na skatulu ... lebo mala som aj lacnejsie a pretekali, a hladala som drahsiu a kvalitnejsiu alternativu ... ja inac som v porodnici a casto aj doma dala plienku na prsia a vyprala, rozmyslala som, ci kupit aj pratelne tampony, no nejako som sa k tomu nedostala ... a nosila som ich najma na von.

beladicova
1. mar 2018

Jednoznačne medela sú drahšie ale super .

patiiik
1. mar 2018

Avent su dobre

lusinda1989
1. mar 2018

Za mna tesco

agy111111
1. mar 2018

za mna tiez kupene v tescu v takej ruzovej krabici, neviem aka znacka to bola, ci je to tesco znacka...
ale su fakt super, pouzivali sme ich aj ako obklady po ockovani a pancusky ostali suche..

kallanchoe
1. mar 2018

Za mňa Johnson. Majú taký gel vo vnútri asi niečo ako plienky, čiže nepretekali mi ako ostatné.😉

monika_akinom
1. mar 2018

Za mna tiez tie z tesca, su pekne hygienicky balene po 2ks a stoja do 2€ tusim, mala som aj balik Avent, ale je to zbytocny luxus, rovnaky pocet ks a stoja 3x tolko. Tiez som pouzivala z DMky, stoja okolo 1,60 (nepamatam uz presne, ale su lacnejsie ako tie z tesca), ale nie su balene samostatne, no tiez som s nimi bola spokojna.

emi16
1. mar 2018

Za mna johnson
Z dm sa odlepovali a behali mi po podprde
A este som odskusala dalsie 3 znacky uz si nepamatam ake
A pomer kvalita a cena vyhral johnson
Z Avdntu som poizivala na doma silikonove prsne vlozky
A spokojna

jatva
1. mar 2018

Z jednorazovych johnson, potom uz len latkove.

ankare
1. mar 2018

Johnson mi vyhovovali najlepsie 😎

wind123
1. mar 2018

Urcite johnson🙂

zabinkalenka
1. mar 2018

Urcite Johnson, vyskusala som aj Tesco, Lidl, Dm, ale Johnson su naj 🙂

katulienka17
1. mar 2018

Aj ja odporúčam Johnson

renatka100
1. mar 2018

Avent, chicco sa lepia na prsia

alobalka
1. mar 2018

Ja som kupodivu neminula ani pol balenia a to mám odkojene statočne: ) mám zabalené preto také, čo sú jednorazovo balené, že si odoberiem len časť a zbytok donesú, ak bude treba.

zuzana247
1. mar 2018

Nuvita,
nelepili sa mi na rany na prsiach a maju dobru savost a nieje ich vidno 🙂

jojaii
1. mar 2018

Johnson tiež odporúčam. Majú super tvar, netlačia v podprsenke.