Dokedy čakať na pôrod a veriť pôrodnikom?
Som v 40tt aj 4 dní teda po termíne. Ležím v pôrodnici kde ma denne kontrolujú, bábätko je v poriadku, tvrdne mi bruško, bolesti zo spodu ale problém je,že bábätko je vysoko a neotváram sa.
Povedali mi,že keď tak so mnou začnú robiť až teda od 41tt. Najhoršie je,že mi to vychádza na piatok a bojím sa aby to zasa nenechali cez víkend tak a niečo sa stane bábätku. Názory? Rady?
@miadi Z ricínového koktejlu sa prinajhoršom dobre po..., ak ti nevyvolá konktrakcie. Rodila som s jednou z TOP PA v Čechách a teda ani jedna PA nespomenula, ani neodporúčala ricínový koktejl...
No tak pre info. V nedeľu 26.1. ma nakoniec na reverz z nemocnice Levice manžel previezol do Nitry. 11 dní po termíne v pondelok sa ma automaticky primár v Nitre opýtal,či chcem ešte čakať keďže sa stále neotváram alebo cisársky. Bola som už pevne rozhodnutá pre cisársky to bolo ráno o 8.00 o 10.07 už malinky kričal na svete.
Neviem čo by sa stalo keby zostanem v Leviciach. To že ma dali na vzdycharen keď som mala slabucke kontrakcie a potom sa stratili ma psychicky položilo. To že som tam ležala týždeň a stále nič a pán primár ma dvakrát ani nepozrel...
Malý mal nakoniec 4450g takže som rada,že to bolo cisárskym a v Nitre. Počula som,že bez peňazí v LV nepochodim a tak isto,že hospitalizuju deň po termíne len kvôli poisťovniam...
Je to smutné, pretože keď som sa rozprávala so ženami všetky sme boli psichycky odrovnane a duplom tie, ktoré mali doma ešte malé dieťa.
Takže môj názor je jednoznačný, levická porodnica a nemocnica NIKDY viac.

@miadi držíme palce, pripadne si postlacaj akupresurne body, mne to vyvolalo kontrakcie a vyhla som sa vyvolavacke