icon

Dovolili by ste, aby vás pri pôrode fotili?

vladko58
16. sep 2011

Dovolili by ste, aby vás pri pôrode fotili?

amiggo
18. sep 2011

@hajanka Ty by si sa nechala pri porode fotit?

hajanka
18. sep 2011

@amiggo ano, pri druhom urcite chcem 🙂

amiggo
Odpoveď bola odstránená
hajanka
18. sep 2011

... len ci ma bude mat kto 😉

amiggo
Odpoveď bola odstránená
hajanka
18. sep 2011

@amiggo asi mame trosku (alebo veeeelmi?) odlisny pohlad na fotenie porodu 😉

neviem odkial si nabral tie fotky, ale predpokladam ze boli fotene este niekedy v minulom storoci.
neviem preco, ale vela lusi si pred fotenim porodu predstavi presne to co si tu dal, detailne zabery na roztiahnute nohy a pohlavne organy, to je asi tak vsetko... ziadne emocie, ziadna atmosfera, ziadne intimita... nehovorim, mozno sa niekomu prave taketo detailne a priame fotky pacia, ale to len sama mamicka vie, co chce a co nechce mat zdokumentovane, ako daleko chce zajst....
moj nazor je, ze toto su uz fotky skor do nejakych medicinskych knih pre medikov

... na tie ostatne linky sa ani pozerat uz nemusim, mam trosku (alebo velmi?) 😉 iny pohlad na fotografovanie porodu a celkovo iny styl

amiggo
18. sep 2011

Ale co sa ti na tom nepaci? Ved takto proste prebieha pôrod :D

amiggo
Odpoveď bola odstránená
hajanka
18. sep 2011

@amiggo skus si pozriet to co som ja dala

amiggo
18. sep 2011

ja som pozeral, ale to az tak nevystihuje podstatu pôrodu

hajanka
18. sep 2011

@amiggo ja velmi dobre viem ako prebieha porod 😉 a dakujem, ale uz som napisala ze si to uz dalej nemusim ani pozera, ze mam na to odlisny pohlad, uplny iny styl, ine priority...

... ale tebe sa asi tie tvoje fotky musia velmi pacit, ked sa tak skeris 😀

hajanka
18. sep 2011

@amiggo nevystihuje? 😕

... ahaaa..... tak tebe sa viac paci ta fyziologicka stranka porodu, nez samotna atmosfera 😉

amiggo
18. sep 2011

@hajanka Ja som bol pri jednom pôrode nazivo, to rodila dcera mojej domacej pani v Anglicku. Ta rodila doma a cela jej rodina bola pri tom, prebiehalo to velmi blizko tym fotkam. mne sa ten pôrod celkom pacil a bolo to fakt velmi zaujimave 😀

hajanka
18. sep 2011

@amiggo smiem vediet co sa ti na tom tak velmi pacilo? co bolo na tom pre teba take zaujimave? ak smiem vediet...

amiggo
18. sep 2011

@hajanka aj atmosfera sa mi paci, ale pocuvat rev rodicky cely cas tiez nie je nic prijemne :D

amiggo
18. sep 2011

@hajanka vsak cely samotny pôrod bol zaujimavy samotny :D najkrajsie vsak bolo, ked vychadzala hlavicka von :D to bolo nieco fantasticke :D

marek65
Odpoveď bola odstránená
happy8051
18. sep 2011

mam fotky aj video z porodu a je to decentne a ako spomienka pekne

hajanka
18. sep 2011

@marek65 @amiggo ja mam na mysli skor nieco viac umelecke 😉

marek65
18. sep 2011

@hajanka ale umelecke nevystihuju podstatu pôrodu :D

marek65
Odpoveď bola odstránená
marek65
Odpoveď bola odstránená
jabadaba
18. sep 2011

nie! Odfotit dietatko hned v moment narodenia, prosim. Ale samozrejme decentne, nie ako to vidam vo fotoblogoch ze zaber este aj na opuchnute genitalie, toto mi pride dost nefer voci tomu dietatu, ktore sa k tomu nemoze vyjadrit. Tak potom hej, mat pamiatku na prve chvile. Ale cvakat zene rodidla, cvakat ju do unavenej tvare....no to uz nie. To uz je o ukajani cohodi divneho.

jabadaba
18. sep 2011

no tak som si presla fotografie co sem dala Hajanka a foto od Amiga. Hajankine fotografie su vkusne zabery, robene s citom a uctou k zene, dietatu aj momentu rodenia. Foto od Amiga su jedny amaterske, nespracovane zabery postradajuce respekt k udalosti porodu! Nic ine ako particka exhibicionistov. Mat taketo zazitky z detsva, kedze tam boli pritomne aj deti, tak mam v buducnosti riadne problemy s planovanim potomstva. Nevkusne a hotovo.

hajanka
18. sep 2011

@marek65 to sa teda velmi mylis ak si myslis ze umelecke fotky nevystihuju podstatu porodu, prave ze ano, prese ako popisala @jabadaba
mysim, ze to co sa tebe na porode paci uz zachadza do perverznosti 😒

junkfoood
18. sep 2011

@hajanka ja si myslim ze aj tie co dal marek65 su pre informaciu zaujimave, ale samu seba by som v takej poze vidiet nechcela..zato tie co si dala ty su krasne... 🙂

bambi2
18. sep 2011

@hajanka ja chcem moj druhy porod urcite zväcnit.. niet krajsich spomienok.. 🙂 ved to je nieco nadherne... na sk to bude sice este trvat kym to bude "in"... nepoznam sice ani u nas v ch nikoho kto by to bol ochotny zachytit tak asi zavolam teba 😉

bambi2
18. sep 2011

@amiggo to je nieco hrozne... ale co hovoris na toto??? ved to je nadhera, a neverim, ze by kazda jedna mamicky "nechcela" takuto spomienku... 🙂
http://www.dfwbirthphotographer.com/PaxtonJude....