Epidurálka v pôrodnici v Žiline
Ahoj. Čakáme štvrté dieťatko. Úplne plánované. 🤗🥰Prvý pôrod bol vyvolaný a veľmi náročný. Skončil vákuum extraktom. Druhý vyvolaný, kratší a veľmi bolestivý. Tretí bez vyvolávačky a myslela som, že to už nezvládnem. Teraz by som chcela epidurálku . Rodiť budem v Žiline. Aká je vaša skúsenosť prípadne odporúčanie?Ďakujem...
@darina2711 prosim vas ako dávajú tu epi kedy asi uz 1 doba pôrodná ci az ked uz mate bolesti bez plodovej vody a bolel ten vpich tej epiduralky? V Čadci som 1x rodila bez epi prirodzene ale vyvolávacky a pôrod 11hodin nic nejedla celi deň ale dala som to bez strihania a šitie len kozmetické 2. Ale čítam ze baby na tieto dlhe pôrody si dávajú epi q citila ste potom kontrakcie v Čadci ked ste mali Epi ze mate tlačiť? Ďakujem
@mima12e Dobry veecer a mozem sa opytat kde ste rodila ? Ci v ZA ci v CA ? Viete mi povedat co vám dali od bolesti pri porode lebo to počujem 1 krat a dobre vedieť prvy porod som mala vyvolaný asi 11hodin a oxitocin na urýchlenie a bolesti este horšie silnejšie. 🙃🙂
@superholka77 Rodila som v Žiline mne dávali po pôrode iba Ibalgin
Lenže ja som nebola ani nastrihnuta nič
@mima12e ale ze vam pri porode nieco pichli lepšie ako epi ste tuším pisala to som chcela vedieť nie uz po pôrode pri prvom synovi som nebola tiez nastrihnita ten porod je nič oproti tým hodinam pred tym bolesti kym pride k tlaceniu🙂 boli ste v ZA spokojna mali ste aj nadštandard?
@superholka77 nie mala som normálnu izbu nadštandard je blbosť vždy je lepšie byt z niekim na izbe a porozprávať sa

@michaelacabadova spolieham na to, že Žilina by na tom už mohla byť dobre v tomto smere a navyše mám kamaráta anesteziológa,čo to robí bežne, tak snáď to všetko dobre dopadne🙏