Hamilton a jeho vplyv na plánovaný pôrod
Ahojte, pri dvoch detoch mi urobili hamiltona, pri prvom som nevedela, pri druhom som si ho pýtala, bola som nejak 39+0, nepamätám si presne. Oba razy mi zabral. Teraz čakám tretie babo a určite si ho budem zas pýtať, malý je o 10 dní väčší podľa posledných vyšetrení. Sú doktori ochotní ho spraviť aj 38+0? Sú tu mamky, ktorým už v takom týždni robili? (viem, že žena musí byť, aspoň trošku otvorená)
Rada by som si to aj tentokrát tak zariadila, že budem aspoň trošku pripravená a bude to kúsok naplánované, že teraz to príde. Samozrejme, že to nieje preavidlo, že porodím aj 3ti krát po hmiltonovi. (pripravujem s A na pôrod, čaje, aniball, masáž hrádze, keď mi spravili hamilton tak sme mali sex + naparku a do druhého dňa som porodila v oboch prípadoch h)
Mne robila 37+6. Do troch dní sa to rozbehlo. Ale otvorená neviem, či som bola.
@vevebono na vlastné požiadanie alebo sama od seba? Mala by si byt aspoň na 1cm aby prešiel prst dnuka
Nie, lebo tam uprednostnuju zatazovy test. To neni az take super ten tyzden, dieta je vyvinute, ale stale moze mat komplikacie a nebude dobre pripravene na porod. Ja som rodila druhe v tomto tyzdni bez nejakeho hmatu a dieta islo bez bondingu rovno na neo. Bezne sa od terminu robi hamilton ako nejaka pomoc
Nie, lebo tam uprednostnuju zatazovy test. To neni az take super ten tyzden, dieta je vyvinute, ale stale moze mat komplikacie a nebude dobre pripravene na porod. Ja som rodila druhe v tomto tyzdni bez nejakeho hmatu a dieta islo bez bondingu rovno na neo. Bezne sa od terminu robi hamilton ako nejaka pomoc
@kiki68 uvidíme teda asi podla situácie a ako mi vyjde kontrola a ako bude na tom malý, myslím ze 39 uz urobí bez problémov ako minule, ale 38 je predsa ešte kúsok skôr

Mne robila 37+6. Do troch dní sa to rozbehlo. Ale otvorená neviem, či som bola.