icon

Hematóm po pôrode, ktorý sa musí znova zašiť

lenkaduricova1989
13. nov 2017

Ahojte,mali ste niektorá hned po porode hematom ktory bolo treba znova zasit a boli ste pri tom uspata?

peknykvietok
13. nov 2017

@lenkaduricova1989 ja som mala, ráno som porodila okolo deviatej a večer o ôsmej ma museli operovať v narkóze, v pošve sa mi spravil hematóm, boli to horšie bolesti ako pôrodné..... nerada na to spomínam

senta_sofia
13. nov 2017

@lenkaduricova1989 ja som mala, nastastie vstrebal sa, ale teda ta bolest, na to sa porod nechyta

veronika2016
13. nov 2017

Ahoj ja som tiez mala, mne sa nastastie tiez vstrebal (asi vdaka milion tabletkam Wobenzymu co som zjedla pocas par tyzdnov potom), ale tie bolesti boli strasne ☹((

sonkaxxx
13. nov 2017

Ahojte ja som mala hematom v posve ktory praskol pocas porodu. Nikto ani len netusil ze tam je. Takze to boli ako sa vravi krvave jatky. Som po porode 2 mesiace a fajne sa to vstrebalo. To mi povedal gynekolog, ktory pri vysetrovani nic nenasiel. Tiez nerada na to spominam a ako sa vravi troska mam traumu z porodu hlavne z tej bolesti pri zasivani, kedze nebolo casu mito umrtvit kedze som masivne krvacala.

ellison333
14. nov 2017

Mne začali rast drobné hematomy v oblasti hradzi, ktoré bolo treba poprepichovat a následne zasivat 2 hod. Po pôrode... Strašná bolesť ☹

lenkaduricova1989
autor
14. nov 2017

Mne to tiez zasivali v narkoze,hned po porode,nič horsie som nezažila,ale chcem sa Vás spýtať,už budem 4mesiac po pôrode a ta jazva ma dosť bolieva,a zda sa mi akoby to bolo opuchnute,či máte takúto skúsenosť?čo na to vyskúšať?

peknykvietok
14. nov 2017

@lenkaduricova1989 a kde si mala ten hematom? ja som ho mala v pošve a Ti poviem, že už je to 7,5 roka a stále tú jazvu cítim, hlavne, keď sa má zmeniť počasie a po pôrode som 4 mesiace nemohla riadne sedieť kvôli tej jazve ☹ ....asi len čas zahojí tieto rany.... už mám ďalšie dva pôrody za sebou a po nich som bola hneď fit, ale Ti poviem, že som mala strach, či sa to nemôže zopakovať .....

nel33
1. aug 2021

@veronika2016 Ahoj a kde si mala ten hematóm a akej bol veľkosti? Tiež mám a čakajú, či sa vstrebe...😒

nel33
1. aug 2021

@senta_sofia  Ahoj a kde si mala ten hematóm a akej bol veľkosti? Tiež mám a čakajú, či sa vstrebe...😏

senta_sofia
1. aug 2021

@nel33 ja som mala v podstate od vchodu posvy smerom k stehnu a zadku, kedze je smerovalo dovnutra, tak sa to zle popisuje, ale ked som mala gatky, tak kraj mi na to presne tlacil. Ja som to mala velke asi ako vajce.

nel33
1. aug 2021

@senta_sofia ja mám v brušnej dutine po cisaráku. Som mala kopec zrastov a ako mi ich odstaňovali na maternici, že mi to tam zakrvácalo. Koľko prosím trvalo kým sa ti vstrebal? A ako dlho si brala ten wobenzim?

senta_sofia
1. aug 2021

@nel33 uplne asi tri tyzdne, akutna faza, ked to bolelo ako svina boli asi dva tyzdne po porode. Ja som wobenzym neuzivala, to pisal niekto iny.