icon

Hlienová zátka

mimuska123_
26. mar 2012

som v 36 tt a dnes ma vysetrovala doktorka aj odspodu...kym som dosla domov na nohavickach taky tmavy hlien s krvou..ako koniec mestruacie...ked som volala naspät doktorke tak povedala, ze je to ok po vysetrneni..ale ze keby bol probelm mam dojst..nemoze to byt aj ta plodova zatka...som provorodicka..tak sa radsej pytam..dakujem

Strana
z2
katren
21. okt 2012

@milka1978 ja tiez viac ako 5 dni neratam 😀 😀 😀 😀 zltacku mi nemali ani jeden, takze dufam, ze ani tato nebude mat 😉

milka1978
21. okt 2012

@katren môže byť že môj drobec preto dostal žltačku, lebo prvé 2 dni som nemohla kojiť kôli tomu, že som bola napichaná po sekcii antibiotikami a neviem čím všetkým tak mi lekárni neodporúčali kojiť ... dávali mu samozrejme to ich umelé mlieko a glukózu a keď som ho na tretí deň nakojila tak večer už bol taký žltejší a ráno mi povedali, že má žltačku, že si poležíme dlhšie ... tak dúfam, že teraz sa tomu vyhnem

katren
21. okt 2012

@milka1978 ja som tiez tak od tretieho dna dojcila, ale ja som ich aj preventivne davala na slniecko.....Dominicku sice menej, kedze je decembrova, ale Michal si slniecka uzil az az 😀 😀 😀

milka1978
21. okt 2012

@katren ja som tiež nemohla dávať na slniečko ☹ Mariánko sa mi narodil 16. decembra a vtedy akurát nasnežilo asi pol metra snehu a voku bolo cez deň -20 a slnko nevyšlo asi 3 týždne čo bolo len zamračené alebo snežilo .. preto sme si tak dlho poležali 😒

svetlusska
21. okt 2012

@mimuska123_ ahoj myslim ze je to tym vysetrenim, ako tu uz pisala jedna mamicka tak je to jasna svetla krv s hlienom.aspon ja som to tak mala...

siposova
1. nov 2012

ahojte , som v 40tt ... a stále nič ... pondelok mám termina ja by som už najradšej isla aj dnes... chcela som s aopýtať či hlienova zátka odteká vždy sama , alebo sa tomu dá nejako pomocť .... dakujem

helka193
11. máj 2013

Mne pri druhej dcere odišla hlienová zátka vo štvrtok a v piatok som rodila 😅

lencheos
28. máj 2013

ahojte, prosim o radu, jsem prvorodička ve 29+5tt a dneska jsem na imtinkach objevila akýsi tuhý tmave hnedy hlen a dale uz lehchce naruzoveli..muze se jednat o zatku,?..není to brzo?...u doktora jsem bola včera a vse bylo oki ..

diuska91
24. jún 2013

ahojte maminky, chcem sa spýtať či je možné že my odchádza zátka po častiach už tretí deň?

rusnakova_janka
29. júl 2013

mne vypadla hlienova zatka mesiac pre terminom a maly esteaj 1 den meskal. ked som si precitala tieto prispevky, hned som sa pobalila a kazdy den cakala kedy sa to zacne a zda sa, ze pravdou je ze porod moze nastat hned ale aj o mesiac....takze sa radsej pobalte nech ste ready ale zbytocne nepanikarte 🙂

reni1512
29. júl 2013

@diuska91 anoooo...🙂 drz sa

barbara088
24. sep 2013

ja som vobec odtok hlienovej zatky nemala pri synovi..pri dcerke som mala cca3,5tyzdna pred termin.bolo to take tmavo hnede s hlienom..ako keby stara krv neviem to presne popisat 🙂

barbara088
24. sep 2013

@saska2208 hlienova zatka ti moze odist aj mesiac pred termin.niektore porodia hned po...ja som to mala 3,5tzydna pred terminom a porod mi museli vyvolat

maddalenka
5. nov 2013

baby bola som na vysetreni. doktorka povedala ze som otvorena na jeden prst dokonca sa malemu dotkla hlavicky. to znamena ze presla celym krckom takze tam uz tu zatku nemam ? nejak som si nevsimla ci a kedy odisla kedze mam mierny vytok cele tehu. ked som sa jej spytala ci sa mozem ist este kupat do bazena povedala ze bez problemov. neviem co si mam o tom mysliet. dakujem

lucka011
7. nov 2013

@maddalenka Ked ti povedala, ze mozes, tak ti neodisla. Inak by ti to neschvalila si myslim..

martini
4. dec 2013

môže byť hlienová zátka tekutá? Odišla mi hlienová zátka, to určite, lebo to bol hlien, presne ako sa popisuje na nete, ale spolu s tým odtieklo aj relatívne značné množstvo vody - tekutiny (sorry za detaily, ale množstvo asi akokeby som sa pocikala)...od včera mam poslíčkov, som už deň po termíne. Myslíte, že tá tekutiny mohla byť súčasť hlienovej zátky alebo to už bola plodová voda? Je mi jasné, že jasnú odpoveď by som dostala až v nemocnici...ale aj tak sa pýtam. dík.

indiecute
4. jan 2014

@martini moja cerstva skusenost je podobna ako tvoja. Vcera vecer tekuty vytok, v noci na wecku aj par kvapiek cerstvej krvi a rano po zobudeni zase tekuty takmer ciry vytok. Som v nemocke 4 dni po termine a sestra mi vlozku rano skontrolovala a plodovka to nebola. Navyse mi vsak viac ako inokedy tvrdlo brusko a lavy prsnik produkoval mlieko v celkom dobrom mnozstve,kedze este nekojim...

leicicka
7. jan 2014

ahojte,
som v 33+5 tt,momentalne mam zapal moc.mechura a beriem ATB, za posledne 2 tyzdne uz druhe (pred tym som mala akutny infekt dych.ciest), takisto som dost kaslala...babatku davam teda dost zabrat :( dnes som sa sprchovala a "vypadol" zo mna taky husty zlty hlien asi 3 cm dlhy a 1 cm siroky...myslim ze to mohla byt zatka...ja som si nasla na nete ako vyzera (len pre silnejsie povahy: do google obrazkov dajte: mucus in pregnancy) a bola to asi ona..:( na porod je este priskoro,nemyslite? bojim sa ze dobec bude musiet byt v inkubatore..

Strana
z2