icon

Holenie pred pôrodom

ulalala
5. júl 2012

Ahojte, viete mi niekto poradiť, ako často sa holiť, aby som bola skrátka vždy pripravená? Nechcem aby mi to robili v nemocnici, nakoľko som dosť citlivá a pri mojej šteklivosti musí byť trpezlivý aj môj manžel, keď mi s tým pomáha.. neviem ako je to u vás ostatných, v každom prípade, vďaka za každú radu a skúsenosť..

Strana
z2
sonia1501
15. júl 2012

ja som sa holila kazdy den, aj predtym pred tehotenstvom, aj teraz, mne vadi ked sa neholim kazdy den, mne ani brucho nevadilo, ku koncu som sa holila uz bez zrkadla instinktom, poslepiacky. Nenechala som, aby ma muz holil, on by to tak presne i tak nebol vedel ako ja sama :o) Pre istotu aj v nemocnici vecer som stihla pred planovanym porodom, aby som bola tip top tam dole :o) Po cisarskom tiez, asi som prilis puntickar co sa tohoto tyka hehe

sonia1501
15. júl 2012

@ulalala ja som sa holila kazdy den, aj predtym pred tehotenstvom, aj teraz, mne vadi ked sa neholim kazdy den, mne ani brucho nevadilo, ku koncu som sa holila uz bez zrkadla instinktom, poslepiacky. Nenechala som, aby ma muz holil, on by to tak presne i tak nebol vedel ako ja sama :o) Pre istotu aj v nemocnici vecer som stihla pred planovanym porodom, aby som bola tip top tam dole :o) Po cisarskom tiez, asi som prilis puntickar co sa tohoto tyka hehe

sonia1501
15. júl 2012

@zuzkaamato hehe presne, asi v tomto nie som sama :o)

maribell
29. júl 2012

ja sa holim ..teda snazim sa kazdy druhy den lebo mi to tam dole vadi ..neholim sa ale do hladka ..len ziletkou prejdem po smere rastu chlpkov... to tam zostane nejaky ten milimeter aby som nevyzerala ako male dieta :D ... teraz cez brusko uz toho moc nevidim a ked sa o to raz manzel pokusal chudak mal z toho taky stres ze by ma skor on porezal jak ja :D ....takze to robim tak povediac na slepo ...

kiki75
17. aug 2013

mozno blba otazka:pouzivate nejaky depilacny krem, alebo len ziletkou? pretoze na vsetky depilacne kremy je napisane ze nepuzivat v oblasti genitalii...... 😲

kokorunecka
17. aug 2013

@kiki75 Je aj umývací gél na intímnu hygienu, ktorý je vhodný aj na holenie, viem, že som ho používala, ale neviem si teraz vybaviť, ktorá firma ho vyrábala, skús pogoogliť.

22beba
17. aug 2013

No ja som bola pred porodom asi 2 ttýždne v nemocnici a vždy mi pomahal chlap ako mne sa nedalo bola som tolka ako velký ryb.a v tých sprchách by som sa tak neohla .. neboj sa oni to urobia hned 😀 iba vyvalíš fuchtlicu a za 30 sekund mas po tom ... nevadi ak tam maš male chlpky ... kamka napr bola oholena ale oholili jej ritne oko že aj to treba koli šitiu 😀 ked to na teba pride ver mi že to či si oholena alebo nie bude posledne na čo budeš myslieť 😀 hehe

monik83
23. aug 2013

@kiki75 ahoj, ja používam len depilačný krém, momentálne od avonu na intímne partie a som spokojná

Strana
z2