Hospitalizácia kvôli popôrodnej depresii

25. júl 2023

Je tu nejaká mamička ktorá bola hospitalizovaná s popôrodnou depresiou alebo psychózou ? Ak áno pomohli vám ? 😊

palculienka40
25. júl 2023

Mate poporodnu depresiu diagnostikovanu? Mate liecbu?

autor
25. júl 2023

@palculienka40 áno som hospitalizovaná

hladamematku
25. júl 2023

tak drzim palce byvala suseda bola asi pred 12 rokmi, potom sa pekne drzala verim, ze vam pomozu.

autor
25. júl 2023

@hladamematku dakujem 😊

palculienka40
25. júl 2023

Drzim palce. Mne sa spustila poorodma depresia alr mala fyziolohicku pricinu. Nemala som skoro ziadne zelezo. Po dvoch infuzkach z desiatich mi bolo ovrla lepsie. Ale to moj pripad.

hladamematku
25. júl 2023

urcite to das, lekary maju tuto vec spracovanu, prestudovanu, lebo to ma strasne vela zien, aj ta moja suseda bola prekvapena, je to normalne zivotaschopna zena, vdaka bohu ze v tomto nie je uz stigma a zenam v tomto pomahaju, su to hormony, to neovyplvnius....ja ked vidim co so mnou robi len PMS nechapem.. a po porode je to strasna zmena hormonov, mozno aj strach z toho co bude, ja som nemala poporodnu dep. ale tiez sme s manzelom boli mimo, vyorani z dietata, manzel siel aj 3 krat psychologovi, lebo nechapal do akych strachov sa dostal pri dietati. (ja si ho za to velmi vazim!)

hladamematku
25. júl 2023

lekari....kriste...

autor
25. júl 2023

@hladamematku áno je to naozaj veľká zmena do života, úplne sa všetko zmení 😊 ja mám poporodnu depresiu a ešte aj traumu z ťažkého pôrodu takže som upadla do ťažkých úzkostí

palculienka40
25. júl 2023

Ak ti prezilo dieta tak si stasrny clovek. Ja mam depresiu, PTST a traumu z porodu a fyzicke nasledky a dcerka nam neprezila. Liecim sa ambulantne.

hladamematku
25. júl 2023

ach jaj nase zdravotnictvo, kedysi som aj ja vyhladala odbornika lebo som o tom ani nevedela ze som mala "health care trauma" t.j. tolko som bola sikanovana, ublizovana a neviem co od bielych plastov, ze som z toho mala normalnu traumu ako niekto kto zazil vojnu...

autor
25. júl 2023

@palculienka40 to ma veľmi mrzí, musí to byt naozaj hrozne.

autor
25. júl 2023

@hladamematku ako sa začala prejavovať ? 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre