icon

Ja rodím

vanda323
2. feb 2022

Ženy, ja rodiiiim , 22:20 mi odtiekla plodová voda som bola sama doma od stresu som skoro odpadla....akurát manžel.bol na ceste domov z práce. Obliekla som sa prišiel po mňa šli sme...
Na pôrodnici má vyšetrili ale už taký stres som mala že až reč mi zastavovalo....som otvorená na 3 CM. Bolesti nič.moc nemám, nevedia či mi robiť cisár alebo čo...špekulujú a.mna to stresuje..mám inak indikácie k cisarskemu ...a primár to nejak neakceptuje ...ale dobre....dali mi diazepan do zadku pichla.mi sestrička...na ukludnenie lebo že som mala vysoký tep srdca.
Čakám dievčatá, som v strese plačem smejem sa ....nechcem rodiť chcem ísť domov....

Strana
z5
mina0202
2. feb 2022

@vanda323 len kľud pokoj ukľudní sa a zhlboka dýchať všetko bude v poriadku budeš o nedlho MAMA❤️.....prečo nemôžeš rodiť prirodzené máš nejaké problémy?

vanda323
autor
2. feb 2022

@mina0202 Ahoj, mám indikácie zo psychiatrie.
Mám uzkosti, depresie....
Ale primár veľmi túto indikáciu nechce akceptovať...stále mi odteka voda som na izbe mám vložky dve podložku pod sebou....a všetko mokré je...treba mi cikať

livka_
2. feb 2022

@vanda323 Waaau prekrásny datum! 2.2.2022 🍀🤞 to ziadne domov, pekne porod 🥂💐🥰 pustaj si nejake vtipne pranky na YouTube, alebo faily, nieco co ta preladi na inu notu. Diazepan vo svale uz mas, tak dobre to dopadne! 👍👍👍👍👍🙏🎇🥳🌟

vanda323
autor
2. feb 2022

@livka_ Ďakujem za povzbudenie ❤️

livka_
2. feb 2022

@vanda323 🌟♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

zuzanka.zuzu
2. feb 2022

a nemala si uz dohodnuteho cisara na piatok? inak nech vsetko dobre dopadne aj tebe aj wande 😘

katarina9593
2. feb 2022

@vanda323 bozeeee Wanda kluuud budeš mať 4 bábätko tak sa uuz teš ...viem ľahko sa to hovorí tiež som zostala v šoku keď mi povedali na poradni že rodím a to som bola už na 6cm 😂...v kľude to zvládneš 💪💪💪😉inak spolužiačke sa tiež presne pred 2r narodila dcérka nádherný dátum ♥️a mne sa dcérka narodila 6.2.pred dvomi rokmi 😉☺️tak držím palec nech vám to obom dobre dopadne a daj vedieť 💪drž sa🥰🍀

emalka
2. feb 2022

Vandi, to das!!!! Ci uz cisarak alebo prirodzene, si silnejsia ako si myslis! Pekne zhlboka dychaj a sustred sa na dieta a na to ze tu coskoro bude s tebou, nic ine si teraz nepripustaj. Pocitaj do 4 s hlbokym nadychom a potom do 4 s hlbokym vydychom.
Vsetko bude ok a obe budete zdrave, uvidis. 🍀🤞

schopnyocko
2. feb 2022

@vanda323 boze musis to dat!! Diazepan dobre zaslape a dobre bude neboj sa!!!

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
mimka1402
2. feb 2022

@vanda323 Tak dnes 2.2.2022 verím, že to dobojujete hlavne nech je všetko v poriadku a to bude 🙏🏼Drž sa a ozvi sa!🤍

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
vanda323
autor
2. feb 2022

@zuzanka.zuzu Ahoj, áno mala som. Na 4.2. ...ale.primar.to.zmenil nechce akceptovať indikáciu neviem čo mám robiť som v strese

vanda323
autor
2. feb 2022

@evamarek77
@mimka1402
@zazvorka87
@schopnyocko
@emalka
@katarina9593 Dievčatá, stále nič. Voda odteká, a ja žiadne bolesti nemam....spala som...diazepan zabral....teraz má.zobudili že o pol 7 mám ísť na sálu.na CTG zaznam. Ja to nedám celá som od stresu hotová...primár tvrdí že stres mi úplne zastavil pôrodnú činnosť. Som tu včera prišla , a sa na sestričky pýtali info ...a ja som začala zle vyslovovať , koktať celá som sa triasla mala som panicky záchvat a sestrička jedná sa mi smiala..bolo to veľmi nepríjemné dievčatá. Potom sa má opýtala koľko meriam a ja som v Tom strese nevedela, inak viem že 168Cm. A začala na mňa kričať že ako jedna žena nemôže vedieť koľko meria....strašne to bolo som sa cítila ako hlúpa

bluka2
2. feb 2022

Ukľudni sa, to je to, čo na úspešný pôrod najviac potrebuješ. V strese telo nerobí čo má. Drž sa, je to naozaj krásny dátum pre výnimočné dieťatko 🙂

kirjaklambrid
2. feb 2022

@vanda323 Veľa síl ti prajem, aby to už bolo za tebou, personálu tlieskam fakt… 🤦🏼‍♀️ Drž sa ❤️❤️❤️

annamalaga
2. feb 2022

No držím palce, nech je mala už na svete.

vanda323
autor
2. feb 2022

@annamalaga Ďakujem ti, ale je to strašne stresujúce neviem sa ukľudniť nijak

vanda323
autor
2. feb 2022

@kirjaklambrid Ďakujem za povzbudenie ♥️❤️♥️

miadi
2. feb 2022

@vanda323 prosim Ta ukludni sa ten stres si sama zbytocne vyrabas. Ked vladzes pisat na mk nemoze to byt take zle. Nejdes na popravu vsetko bude ok, aj Keby si mala rodit vaginalne co je na tom? Aspon sa skor zahojis a mozes byt s babatkom v klude, viem ze mas vselijake psychicke problemy ale Skus sa ukludnit dychaj a pocuvaj dr Rob co ti povedia, Lebo oni vedia co robia aj ked ty mas v sebe chaos tak klud a len pocuvaj co ti vravia. Sestricka je tiez len clovek Mozno mà kramy a nema rada hystericke tehule. To je najmensi problem . Ty si to cele sama sebe stazujes. Takze klud a o par hodin uz budes drzat babatko v naruci tes sa nanho.. jemu je jedno ci vies kolko meriaš. Si prenho najuzasnejsia 😍mysli pozitivne ver svojmu telu dala si to 3x das to zas. Urcite to budes mat rychlo za sebou !

vanda323
autor
2. feb 2022

@bluka2 Ahoj, ďakujem ti.
Stále si poviem že to dám....a zrazu príde myšlienka že nedám ....je to zle s mojou psych......

miadi
2. feb 2022

Mysli na nieco ked si bola v zivote najstastnejsia ., ci ako dieta ci dospela. Mysli na to pekne a dobre co si zazila mysli na svoje deti .,

vanda323
autor
2. feb 2022

@miadi Ahoj, trošku sa snažím ukludit. Bolesti zatiaľ nemám len mi stále tečie ta voda...
Keď píšem na MK a s mužom aspoň si zamestnam mozog niečím inak strašne tu kričí jedna žienka je to stresujúce....
Stále neviem ako budem rodiť o pol 7 mi majú povedať

miadi
2. feb 2022

Musis sa uvolnit. Povedz si ze je uplne jedno ako budes rodit vysledok bude rovnaky zdrave krasne babo .

vanda323
autor
2. feb 2022

@miadi Bojím sa že nebudem mať rada tú malú, kvôli tej bolestí ako to bolo pri Laurinke že ju dali ku mne a som ju skoro zhodila zo stola....čo ak sa to stane znova? A niečo malej spravím?

vanda323
autor
2. feb 2022

@miadi MUSIM SA ukľudniť prestať plakať....

miadi
2. feb 2022

Este ani bolest nemas kazdu porod je iny neboj sa dopredu budes ju mat rada. Mas ju uz rada.

vanda323
autor
2. feb 2022

@miadi Áno mám ju už rada máš pravdu nestane sa to znova však? Tentokrát to bude v poriadku

miadi
2. feb 2022

@vanda323 Skus nejaku special spomienku ked si bola mala .. na svoju maminku. Ako Ta ukludnila a dala pocit bezpecia.. zatvor oci a predstav si ten moment ked si mala pocit ze mama je slnko je vsemocna a ty si v bezpeci a vsetko bude dobre .

vanda323
autor
2. feb 2022

@miadi Špeciálnu spomienku....teraz ma napadá že vždy keď som bola chorá mala som veľmi vysoké teploty až som bluznila...mamka pri mne bola stále celú noc a modlila sa za mňa ♥️...natierala mi ruky s alpou....

Strana
z5