icon

Je možné, že mi odteká plodová voda?

kaciatko93
27. mar 2014

uz asi 4 dni mam taky pocit ze nieco so mna tecie .. ale neviem ci je to plodova voda alebo nie .. je to iba tak miestami a pride mii to a ko keby si ucurnem .. ale bolesti nemam ani nic podobne ☹ co mam robit ?

medynka82
27. mar 2014

bezat k lekarovi, pre istotu!

luba28
27. mar 2014

moze to byt,...ze ti pomalicky odteka,....chod pre pokoj na vysetrenie ,...

m_ij_ka
27. mar 2014

tiež sa prikláňam k názoru , že treba ísť k lekárovi a čím skôr tým lepšie 😉

millatina
27. mar 2014

Na toto ti predsa ženy na fore nemožu dat odpoved že či je to plodova voda alebo nie...treba zajst k doktorovi pre istotu 😉

linduska27
27. mar 2014

mne tak pomaly odtekala v 36tt a museli ma hospitalizovat na 2 t pre hroziaci porod dostavala som lieky do infuzky daj si vlozku obycajnu bielu a s tym chod potom k dr oni to poleju a zistia ci to je plodova voda

bonnie1
27. mar 2014

no k lekarovi tam ti to skontroluju. aj mne tak pomalicky odtekala. ja som hned sla do porodnice tam mi to skontrolovali a nakoniec to bola plodova voda 🙂

monique02
27. mar 2014

kaciatko bez k doktorovi, ty uz mas dost vysoky termin, plodova voda sa sice obnovuje ale ak je to naozaj ona mala by si rodit 😉 drzim palce

fopka
27. mar 2014

mne voda neodtekala, ale netradicne presakovala... v prvy den mi len rano, ked som vstala z postele stieklo trochu dole stehnom ale potom cely den nic, to mi vobec nenapadlo, ze je to plodova voda... dalsi den sa to opakovalo, ale uz vo vacsom, na obed zase trochu kvapiek.... tak som pre istotu volala som do nemocnice, isla som a doktorka zistila, ze voda neodteka klasicky, ale len presakuje na niektorom mieste. hned si ma nechali, nasadili antibiotika a dalsie rano som isla na vyvolavacku, kedze malemu sa vobec nechcelo.... ak je to naozaj plodova voda a uz 4 den, utekaj radsej k lekarovi, aby nedoslo k infekcii babatka

emkab
27. mar 2014

@kaciatko93 urcite k lekarovi. Kym pojdes, daj si vlozku, aby "zachytila" tu tekutinu a zober ju k lekarovi. Oni maju roztok, kt. podla reakcie s tou "vzorkou" hned ukaze, ci ide o plodovu vodu alebo nie. Nestresuj sa, ale urcite chod k lekarovi, inak by mohla nastat infekcia a ine problemy...drz sa 😉

micha1979
27. mar 2014

ja by som tiez bezala k doktorovi... mne tiez iba odtiekla plodova voda bez bolesti najskor jemne ako keby mi usiel moc alebo nejaky vytok ale potom prudom... ako pise emkab tekutinu skonktoluju a bude dobre.. aby Ti neodtieklo az moc vody... mie je to ziadna sranda.... drzime palce nech je vsetko ok.. a cokoskoro sa maly anjelik usmieva na svet...Fakt nepodcenuj to nejakym citanim odpovedi a bez!

janebi
27. mar 2014

Ja som bola v nemocnici s jednou babou, čo jej 3 dni doma odtekala pomaly voda, myslela si moč, že asi prechladla, to bolo v piatok, v pondelok už išla k doktorovi, a už malé nezachránili. Takže určite bež.

mimibb
27. mar 2014

Mne takto pomaly odtekala voda pocas celého dna az jej naraz vecer spliechlo viac + odisla zatka a mala bola za 3hodiny na svete 🙂

mary_enka
2. apr 2014

gratulujem k mimcu 🙂 pravdepodobne si utekala hned do nemocky... ci ?