Mamičky mám termín za 9 dní a idem sa vás opýtať keď sedím na wc stále zomna ide ako keby som cikala ale počas dňa nič iba keď sedím na záchode cítim bolesti v chrbtici aj v podbrušku môže sa stať že je to plodová voda je to môj 3 pôrod ale pri oboch mi odtiekla nárazovo ďakujem ❤️
Ak mas daj si tu pôrodnicku vložku (resp nejakú bez parfumacie a zafarbenia) a v nemocnici vedia urobit test drz sa ☺️
Daj si vlozku a chod sa dat pozriet. Aspon uvidis na com si. Mam 4 porody a kazdy zacal inac 😉
@kmecikovamichaela Určite do nemocnice. Mne pri oboch odtiekla plodová voda v noci cca 2 týždne pred termínom a to som deň predtým bola v poradni a doktor sa dušoval,že určite to nebude pred termínom. A to mi v sobotu odišla hlienová zádka.V pondelok poradňa a nas ránom mi odtiekla plodová voda. Držím palce.
Dat vlozku a ist do nemocky, lebo doma nezistis, co to je. Oni vedia hned, maju na to speci roztok. A s rupnutou vodou by si nemala chodit viac dni skrz moznu infekciu. Cize radsej ist. Hlavne ked mas dojem, ze akoby nieco tecie, potom stop, potom zase a zase stop.
Keby ti odteka voda, tak odteka stale, hoc aj po troskach, takze si daj vlozku (porodnicku nepodlepenu) a ak bude po case mokra, tak chod do porodnice aj s tou vlozkou, oni ti povedia podla Temesvaryho testu, ci ide o PV. Bez mokrej vlozky ti to nepovedia ani tam.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Podla mna si zober veci do auta a chod do porodnice, nech ta skontroluju. Drzim palce.