Je možné, že som dostala menzes počas krvácania v šestonedelí?

diana20
1. nov 2015

Ahojte. Rodila som 2.10. a odvtedy stále krvácam, ale teraz som začala krvácať viac, ako keď mám menštruáciu.. Je možné, že som ju dostala tak skoro a ešte počas krvácania po tehotenstve? Normálne kojím, tak som čakala až neskôr, ale teraz neviem, či som to už dostala, alebo či zosilnelo to krvácanie.. Stretla ste sa niektorá s niečím takým?

henikav
1. nov 2015

@diana20 Musis rozlisit ake je to krvacanie, ci je to menstruacna krv, alebo taka cerstva jasna, lebo ak je to cerstva krv, okamzite bez k lekarovi. Ale je mozne aj v sestonedeli dostat menstruaciu

diana20
autor
1. nov 2015

@henikav čo ak je čerstvá? Ja neviem.. Asi je to menštruácia, len som to čakala neskôr ☹

henikav
1. nov 2015

@diana20 no stava sa aj tak skoro, uvidis, mozno kym budes kojit sa to este skludni. Keby to bolo masivne cerstve krvacanie, tak do nemocnice, ale to by si zistila, to je uplne ine krvacanie ako menzes, mohlo by ist o vnutorne krvacanie po porode, aj ked mesiac po porode uz by to nemalo byt.

sardinka335
1. nov 2015

Stať sa to moze..ja som mala šestonedelie cca 4 tyždne...potom tyzden nič...a potom menštruácia... 🙂 Pripadne si zavolaj na gynekologiu nech ti poradia.

bosoriak
1. nov 2015

@diana20 Kym nemas krce v bruchu, bolesti, teplotu alebo sa necitis nejako divne, tak by som to zatial brala ako krvacanie v sestonedeli. Este mas predsalen dva tyzdne do konca, stale sa mozes cistit. Podla mna to este menzes nie je. Aj ja som mala pocas sestonedelia take obdobia, obcas bolo krvi skoro nic, obcas viac, este naozaj vyckaj.
Ako ale pisem, akonahle zacne nejaka bolest, nedajboze krce alebo teplota, utekaj na pohotovost.

diana20
autor
1. nov 2015

@bosoriak mám maličké bolesti v podbrušku, ako pri menštruácii..
@sardinka335 ja som ale neprestala ešte krvácať.. Zajtra si idem dať potvrdiť papiere k doktorovi, tak sa opýtam.

sardinka335
1. nov 2015

@diana20 v tom pripade si myslím ze šestonedelie ti stale trva a jedna sa o dalšie očistky ktore sa postupne uvolnuju. Kludne moze byť ze napr. 2 dni slabe krvacanie a potom sa to zase rozbehne. Určite sa zajtra opýtaj.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre