Je pocit slabo pobolievajúcich krížov znakom pôrodu?
Baby mali ste niektora pocit slabo pobolievajucich krizov take jemne stegolenie, hemzenie sa v brusku?? A take tlaky ako na wc ale na wc to nechce 🙂 . ziadne pravidelnejsie bolesti nemam. Tie moje su take stale a zatial sa nestupnujuce.
@janluk29051 tasku do ruky a sup sup rodit. Kontrakcie nie su u kazdeho bolestive.
@janluk29051 ja som tak porodila za 2o minut🙂 takze utekaj do nem,nemala som bolesti nic len toto co opisujes a naraz mi odtiekla voda a na 8otvorena a maly len vypadol 🙂
@janluk29051 pamatam slova pri vsetkych porodoch.....este mate cas....len rozdychajte....ked uz to bude naozaj, budete citit ako by ste mali ist na velku 🙂 riadne velku 🙂 ....potom na mna zakricte ze ideme tlacit 🙂
....na toto hlavne pozor ak si mala nejaku maternicovu operaciu, ci predoslu sekciu - tu vacsinou kontrakcie poriadne, ak vobec, nectit.....
prve som rodila klasicky.....tam som bolesti mala par hodin asi take ako mierne pred menzesom a sup rovno tlacit....jedine co ma bolelo, boli krize.
druhe slo sekciou
tretie klasicky....tu som kontrakcie necitila absolutne ziadne.......len tlaky a bolesti krizov.....
takze ak sa ti hocico nezda sup do porodnice 🙂 lebo ja som pri tvojich symtomoch vzdy do par min. porodila 🙂
baby, ja vam neskutocne zavidim..kiez by som aj ja mala taketo "bolesti" 😎
@katarinamarkova prosim ta, a aky si mala casovy odstup medzi druhym a tretim porodom? ja som totiz mala prvy porod cisarskym, ale druhy by som chcela vaginalne, ak to pojde..(aj ked zatial sme len v stadiu snazenia sa o druhe dieta 🙂 ) nenutili ta lekari do dalsieho cisarskeho?
@zimmi1 presne 2r. a mesiac 🙂 mna nikto neprehovaral, ani moj gynekolog, ani dr. v porodnici - ale s nim som hodila debatu este ku koncu tehotenstva....a aj hned pri prijme.....
ale ja som rodila 3tie a panva krasne ponatahovana 🙂 ....plus jednu skusenst s prir. porodom som mala....plus vsetko bolo bez komplikacii - tak to nechali na mna.
ALE - aj tak som mala nachystane dopredu vsetky predoperacne vysetrenia a pocas porodu vyslovene zakazane jest a pit - lebo co ak by sa to zvrtlo....
ps: nitko ta nemoze nutit nechat si rozrezat brucho 🙂 - ale, vsetko zvaz! to ako sa citis, casovy odstup, ci vsetko prebieha Ok, a aj pri krasne prebiehajucom prirodzenom porode musis ratat, ze to zo sekundy na sekundu moze skoncit na oper. stole.
@katarinamarkova dakujem za odpoved 🙂
Baby riadne ste ma naplasili. Este som doma uvidime co prinesu dalsie chvile :(
@janluk29051 no mňa teda skoro dva dni boleli kríze fakt že dosť,hlavne večer a pôrod prišiel až po dvoch dňoch odtecenim vody, otvorená na 2 cm, dokopy pôrod trval takmer 6 hodín. Podotýkam bola som tretorodicka. Takže vôbec to nemusí byť rýchlo ale aj môže. No uvidíme teraz. Kedy máš termín?
@barboritta termin mam 3.8. Ale vcera na poradni lekar povedal ze uz to mam ocakavat kazdou hodinou dnom...
@janluk29051 a nič iné ti nie je? Bolesti v podbrusku, hnačka..?skús si napustit vaňu, možno sa to pekne ukáže. Ja už som bola deň pred taká dajako nemožná, ani sedieť, ani ležať,ani jesť tak už som tušila a tiež mi dr na poradni povedal to čo tebe. Ale dobal veci pre istotu
@janluk29051 ahoj, no ako si na tom? som zvedava, ci uz slo o kontrakcie, alebo nie 🙂
@janluk29051 aj ja sa pripájam, baba jedna zvedavá 😀
@zimmi1
@barboritta No baby zlate este som doma. Ale ziadna slava, necitim sa vo svojej kozi ale bolesti nejake nemam. Tak cakame 🙂 Asi viac nervozny je manzel ako ja 🙂
@janluk29051 no čo, ešte stále to neprišlo???
@barboritta
@barboritta Nie, neprišlo. Dnes som bola na poradni a úplne som v šoku z tej akože ,, lekárky,, čo zastupovala...
@janluk29051 prečo 😕
Taky pristup som este teda nezazila. Ma sa ta ,, doktorka,, teda co ucit este
Mna bolia krize najmä vecer a v noci, k tomu sa este prida aj bolest v podbrusku, ale počas dňa sa cítim lepšie, nebolí to až tak, tak vôbec neviem čo sa deje,kedže som prvorodička, termín mám zajtra, ale ja si myslím, že ešte to nieje na pôrod.. mate niekto podobné skúsenosti?
Ja som tretorodicka a som v 32tt a uz druhy den nespim v noci co ma boli cele telo a hlavne tam dole,citim ako sa maly vrta az je to neprijemne a dnes som mala rano aj hnacku,cez den sa citim len unaveno,brusko tvrdne cely cas tak jem magnezium ,potom sa to upravy ....tak len verim a dufam,ze to nic vazne nieje. Pri kazdom tehotenstve som to mala ine,tak teraz neviem.
@mucino tak to sme na tom dosť podobné,niekedy mám pocit že ma bolí každý pohyb dieťatka. Tiež zle spím, malé sa stále mrvi a tvrdne mi bruško, hlavne večer a nadránom. V utorok mám poradňu tak som zvedavá či je to ok. A s tou hnačkou, nepojedla si dačo také haklive?
barboritta...no ja mam poradnu az o dva tyzdne,ale uz je to lepsie,davam si magnezium radsej castejsie a uz to take tvrdnutie nieje. Asi som len nieco pojedla,lebo teraz je uz vsetko v normale.Asi sa uz viac bojim.
@mucino ja som mala včera také bolesti krížov že ani sedieť,ani stať, ani ležať
No dovidenia.našťastie mi to prešlo o pár hodín. Ja jem magnézium každý deň. Som strašne zvedavá, ešte aspoň dva týždne musíme vydržať

mazaj do porodnice, moja kamoska to tak mala a dosla s tym,ze za 30 minut bola mala vonku, tie tlaky uz boli hlavicka, nemala ziadne kontrakcie co by popisala ako velku bolest, isla s tymto istym,ze mala dojem,ze sa jej chce na velku,ale nemoze na nu ist a bolo jej to divne. Lekar povedal,ze keby pride o cosi neskor,tak asi porodi pocas cesty.