K čomu by ste prirovnali pôrodné bolesti?
Ahojte, tie co už máte po pôrode prosím vás, čomu sa dajú pripisovať bolesti pôrodné. Viem ze každý pôrod je iný a je to individuálne, ale predsa by ma to zaujímalo.
@123kik123 zvladnete to urcite, no ja mela z prveho porodu zkusenost zhruba takovou. Cetla jsem ruzne popisy a rady at necteme zbytecne zenske pribehy co vyplakavaji, ze to neni tak hrozne. Pro me to byla bolest nesnesitelna a byla jsem strasne nahnevana ze mi nekdo predem nerekl pravdu jak to strasne boli, aspon bych vedela 🙂
možno to budeš mať ako ja, najskôr mi odišla plodová voda, neustále odtekala a prvé bolesti mi prišli až po 7 hodinách. takže na tie bolesti som iba čakala a ešte ma nechali v nemocnici aj pospať =) (bola noc) Po odtečení vody treba ihned isť do nemocnice. Pri druhom tiež najskôr voda odtiekla ale už jej bolo omnoho menej a bolesti mi prišli o 2 hodiny.
No jedine co chces, a jedine na co dokazes mysliet je,nech sa to uz skonci....si ako keby v agonii, je ti jedno uplne vsetko,keby sa na teba pozera aj 100 ludi,ani ich nevnimas...lebo jedine co dokazea vnimat je bolest...si ako keby uplne mimo...to co teraz beries ako dolezite,vtedy neriesis...napr.ked nechces epiduralku potom si ju budes pytat😆😆😆😆proste ta chvila je nezabudnutelna....najhorsia a najkrajsia zaroven....
@peter952 🤣

Ďakujem vám krásne, už sa nám t o blíži, tak snáď to zvládnem