icon

K čomu by ste prirovnali pôrodné bolesti?

123kik123
30. aug 2019

Ahojte, tie co už máte po pôrode prosím vás, čomu sa dajú pripisovať bolesti pôrodné. Viem ze každý pôrod je iný a je to individuálne, ale predsa by ma to zaujímalo.

Strana
z2
123kik123
autor
30. aug 2019

Ďakujem vám krásne, už sa nám t o blíži, tak snáď to zvládnem

peter952
Odpoveď bola odstránená
danzy
30. aug 2019

@123kik123 zvladnete to urcite, no ja mela z prveho porodu zkusenost zhruba takovou. Cetla jsem ruzne popisy a rady at necteme zbytecne zenske pribehy co vyplakavaji, ze to neni tak hrozne. Pro me to byla bolest nesnesitelna a byla jsem strasne nahnevana ze mi nekdo predem nerekl pravdu jak to strasne boli, aspon bych vedela 🙂

evittam
30. aug 2019

@peter952 No to určite. Si mal byt pri nej od začiatku nie az ked bolo dieta na svete. Určite by ti to vysvetlila.😂😂🤣 A za co ti mala byt vďačná?

evittam
30. aug 2019

@123kik123 Určite to zvládnes. Zvládli to tisicky žien pred tebou a zvládnu aj tisicky po tebe. Je to normalny zivotny proces. Ako nam povedala PA -von to ist musi a pojde to tazsie ako dnu.😉 Neries bolesti a ine sprievodné javy tes sa na svoje dieta.

peter952
Odpoveď bola odstránená
h2
30. aug 2019

@peter952 😁 Že "vrieskala z vďaky" A čo vrieskala? "Ďakujeeeeeem!" ? 😂
Ináč, trošku Ťa poopravím, syna darovala ona Tebe. 😉

evittam
30. aug 2019

@peter952 Ty si jej ho daroval?! 🤣🤣🤣🤣🤣 No ego ti fakt nechýba. Darovala ti syna tvoja žena - bez nej by tu tvoj syn nebol.

evittam
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
evittam
30. aug 2019

@peter952 Ty si písal ze si ho daroval svojej zene a kričala pri porode z vďaky k tebe. Nie ja. To je neskutočne objektívne...Ale esteze ľudstvo nevymrelo vďaka tebe.

lucyk1992
30. aug 2019

@123kik123 ja som mala úplne supeeeer pôrod 😉 bolieť ťa to bude, ale hlavne mysli pozitívne, uvidíš všetko bude ok 😊

h2
30. aug 2019

@evittam Ale prosím Ťa, nerozčuľuj sa, veď @peter952 si robí srandu. (Aspoň dúfam! Ale toto by nikto normálny nemyslel vážne.)

evittam
30. aug 2019

@h2 Ale ja sa vobec nerozčuľujem. Nemám prečo. 😀😉

peter952
Odpoveď bola odstránená
h2
30. aug 2019

@peter952 Mne z toho jasne vyplýva, že vrieskala, lebo Ťa chcela zabiť. 😃

andrea_lokajova
31. aug 2019

možno to budeš mať ako ja, najskôr mi odišla plodová voda, neustále odtekala a prvé bolesti mi prišli až po 7 hodinách. takže na tie bolesti som iba čakala a ešte ma nechali v nemocnici aj pospať =) (bola noc) Po odtečení vody treba ihned isť do nemocnice. Pri druhom tiež najskôr voda odtiekla ale už jej bolo omnoho menej a bolesti mi prišli o 2 hodiny.

peter952
Odpoveď bola odstránená
evittam
2. sep 2019

@peter952 Určite. Koľko deti si porodil...

derdia
2. sep 2019

No jedine co chces, a jedine na co dokazes mysliet je,nech sa to uz skonci....si ako keby v agonii, je ti jedno uplne vsetko,keby sa na teba pozera aj 100 ludi,ani ich nevnimas...lebo jedine co dokazea vnimat je bolest...si ako keby uplne mimo...to co teraz beries ako dolezite,vtedy neriesis...napr.ked nechces epiduralku potom si ju budes pytat😆😆😆😆proste ta chvila je nezabudnutelna....najhorsia a najkrajsia zaroven....

sasanka605
2. sep 2019

@peter952 🤣

Strana
z2