Kde vám začal pôrod okrem domova?
Kde (okrem domova) vám začal pôrod? 🙂
@dorotka363 na dovolenke aj zacal aj skoncil
V jednote pri pokladni som pochopila, ze uz to nie su poslickovia
So synom u mäsiara mi odtiekla plodová voda a s dcérou v tom momente,keď ma prepúšťali z nemocnice.
Mne v autobuse cestou na kontrolu do porodnice, ale kamoske v rychliku pred Popradom, v Mikulasi ju uz cakala sanitka na perone, LTT to stihli do porodnice. Povodny plan bol, ze tyzden pred porodom pojde k mame do Ziliny a tam aj porodi
Boli sme u svokry na balkone - zrazu zacala odtekat voda , musela som si pozicat svokrine nohavicky 😂 ( samozrejme ciste opraté este ich nemala ani na sebe kedze akurat pred tyzdnom si kupila cele balenie) kym sme od nej odisli dala mi este troje kedze voda stale tiekla 😅 ale porod zacal az o cca 4-5 hodin ked uz som bola v nemocnici
našťastie druhý pôrod v nemocnici. bola som hospitalizovaná lebo som prenášala. keby som tam nelezala tak asi porodim doma. lebo som kontrakcie mala každú minútu. o 1.10 som prišla na sálu a 1.50 malý na svete
Tak u mňa 3x v nemocnici keďže som ich mala vyvolavane ....
@kulumulu123 Na Slovensku, ci v zahranici? 😀
@beata_k v cechach ale dopadlo to cele nad nase ocakavania 👍
Sesternici v aute potom čo ich poslali z pôrodnice domov ze je ešte skoro🙈 tak to na polceste otočili a keď dorazili do nemocnice na príjem už bolo vidno hlavičku,
Ú mňa v nemocnici keďže pôrod bol vyvolavany

@dorotka363 u priateľa