Kde zoženiem Epi - No?
Ahojte. Snazila som sa odpoved zistit oslovenim nejakych bab, ktore tuto pomocku mali, aby mi poradili, kde ju zohnat. Nedockala som sa odpovede, tak zakladam temu s cielom to zistit. Nasla som cesku stranku epino.cz, no nedorucuju na SR. Viete poradit?
tu na bazari je ich momentalne 13 🙂 aj nove, aj pouzivane 🙂
@beruska141 dakujem🙂 zle som hladala nasla som len pouzivane, ale uz som v obraze 🙂
Baby aj ja mám na predaj epino, pôvodná cena 85 eur, použila som ho možno 3 krát, ja som odvahu nenašla 🙂 Predám ho za 40 plus poštovné
ahojte baby, aj ja predam epino delphine, bol pouzivany vyhradne s kondomom par krat v priebehu dvoch tyzdnov...v pripade zaujmu IP 🙂
Ahojte, ak by ste mali zaujem mam na predaj novy epino delphine..nemohla som s nim nakoniec cvicit.. ak mate zaujem piste spravu
Má niekto na predaj Epino, alebo antiball ? Dakujem.
http://www.aniball-sk.sk/ ja určite objednám nový...48€ rada vymením za bolesť 🙂
ahojte ja som si aniball kupovala tu www.aniball-sk.sk postovne maju zadarmo, mam s aniballom iba dobre skusenosti. Porod sa podaril bez nastrihu a natrhnutia.
@lienoczka smiem sa opýtať prečo si s ním nemohla cvičiť
ahojte, v prípade ak ma niekto zaujem predam epino, pouzity cca 20 krat a vzdy s dezinfekciou a ochrannou.
pre mna to bola neskutočna psychická príprava na porod ktorý ale nakoniec skoncil žiaľ sekciou ☹
původná cena 85eur, predám za 45eur.
no za tu cenu mas novy aniball co je podla mna to iste
mam na predaj asi dva tyzdne pouzivany len s kondomom epino delphi plus, kupovany tu na perimbaba.sk http://www.perinbaba.sk/epino-delphine-plus.htm...
za 70€
@janca029 neviem aky je rozdiel medzi anibalom alebo epinom, ale mne co bolo pred porodom doporucene od kolegyn alebo kamaratiek tak viac sa naklonili k epinu. tazko povedat.. ja som sa vtedy rozhodla za epino.. a ak sa nik neozve tak si ho nechám pre prípadny druhý prirodzeny porod🙂
dakujem, ale ja som chcela predsa len novy, este nerozbaleny
Ja mam stale na predaj novy, iba rozbaleny, nakoniec som nemohla pouzivat-rizik.tehotenstvo.. Balenie je komplet nove so vsetkym co tam bolo!!! Predam za 70€ aj s postou pri platbe vopred
Mala som rozhovor s mojim gynekologom a ten mi povedal,ze to neodporuca,pretoze sa vagina nemusi za cely zivot stiahnut. A,ze to nemusi byt pre partnera prijemne,lebo tam bude vediet strcit obe ruky a zatapsat,co je dost zla predstava. Takze ja urcitie NIE!!!!! ☹
Majush44 podla mna to je totalna hlupost 😄 aspon teda to mozu potvrdit prip vyvratit zeny, ktore ho pouzivali, no poznam take a len si pochvalovali.. Posva je sval, ked sa s nim cvici, vie sa roztiahnut- takisto ako ine svalstvo na tele, ked sa necvici, logicky "ochabne"
Mne to neodporucali, lebo sa bali predcasneho porodu, nic ine
@majush44 urcite sa to stihane, skor ked je nastrih tak to tam je vecsie riziko ze to nebude take ako predtym lebo strihaju do svalu !!!
ja som cvicila s epinom a dole to ostalo uplne rovnake ako predtym, zial rodila som cisarskym koli padajucim ozvam ale nic roztiahnute koli epinu neostalo 🙂
tu si pozri dokonca sa odporuca cvicit aj po porode.
http://www.aniball-sk.sk/index.php?route=inform...
Ja som len napisala co mi povedal lekar co sam videl. Sama skusenost nemam takze neviem...

@ellie81 ahoj, mala by som zaujem o epino ak je este volny 🙂