icon

Kde zoženiem Epi - No?

miilada
31. jan 2014

Ahojte. Snazila som sa odpoved zistit oslovenim nejakych bab, ktore tuto pomocku mali, aby mi poradili, kde ju zohnat. Nedockala som sa odpovede, tak zakladam temu s cielom to zistit. Nasla som cesku stranku epino.cz, no nedorucuju na SR. Viete poradit?

mia2912
2. nov 2014

@ellie81 ahoj, mala by som zaujem o epino ak je este volny 🙂

ellie81
2. nov 2014

@mia2912 uz predane... pekny den prajem.

beruska141
2. nov 2014

tu na bazari je ich momentalne 13 🙂 aj nove, aj pouzivane 🙂

mia2912
2. nov 2014

@beruska141 dakujem🙂 zle som hladala nasla som len pouzivane, ale uz som v obraze 🙂

sitatunga
20. jan 2015

Baby aj ja mám na predaj epino, pôvodná cena 85 eur, použila som ho možno 3 krát, ja som odvahu nenašla 🙂 Predám ho za 40 plus poštovné

mavit
27. jan 2015

@sitatunga mate spravu

bar12
19. mar 2015

ahojte baby, aj ja predam epino delphine, bol pouzivany vyhradne s kondomom par krat v priebehu dvoch tyzdnov...v pripade zaujmu IP 🙂

lienoczka
22. apr 2015

Ahojte, ak by ste mali zaujem mam na predaj novy epino delphine..nemohla som s nim nakoniec cvicit.. ak mate zaujem piste spravu

magdolka
2. máj 2015

Má niekto na predaj Epino, alebo antiball ? Dakujem.

lienoczka
2. máj 2015

@magdolka ahoj ja mam nove epino na predaj

majush44
19. máj 2015

http://www.aniball-sk.sk/ ja určite objednám nový...48€ rada vymením za bolesť 🙂

janca029
20. máj 2015

ahojte ja som si aniball kupovala tu www.aniball-sk.sk postovne maju zadarmo, mam s aniballom iba dobre skusenosti. Porod sa podaril bez nastrihu a natrhnutia.

denisamajko
23. máj 2015

@lienoczka smiem sa opýtať prečo si s ním nemohla cvičiť

rica1
9. jún 2015

ahojte, v prípade ak ma niekto zaujem predam epino, pouzity cca 20 krat a vzdy s dezinfekciou a ochrannou.
pre mna to bola neskutočna psychická príprava na porod ktorý ale nakoniec skoncil žiaľ sekciou ☹
původná cena 85eur, predám za 45eur.

janca029
18. jún 2015

no za tu cenu mas novy aniball co je podla mna to iste

majja007
18. jún 2015

mam na predaj asi dva tyzdne pouzivany len s kondomom epino delphi plus, kupovany tu na perimbaba.sk http://www.perinbaba.sk/epino-delphine-plus.htm...
za 70€

sirilka
24. jún 2015

@ellie81 ahoj, je to este aktualne? Dakujem

rica1
24. jún 2015

@janca029 neviem aky je rozdiel medzi anibalom alebo epinom, ale mne co bolo pred porodom doporucene od kolegyn alebo kamaratiek tak viac sa naklonili k epinu. tazko povedat.. ja som sa vtedy rozhodla za epino.. a ak sa nik neozve tak si ho nechám pre prípadny druhý prirodzeny porod🙂

rica1
24. jún 2015

@sirilka ahoj, ak máš záujem predám epino aj ja, za polovičnu cenu, lebo viem ze za viac ho nepredam. tak som dala cenu 45.. je ako nový, pouzivany len s kondomom, vzdy len raz denne, dokopy som cvicila 20krat

ellie81
24. jún 2015

@sirilka uz nie, pekny den prajem

sirilka
25. jún 2015

dakujem, ale ja som chcela predsa len novy, este nerozbaleny

lienoczka
29. jún 2015

Ja mam stale na predaj novy, iba rozbaleny, nakoniec som nemohla pouzivat-rizik.tehotenstvo.. Balenie je komplet nove so vsetkym co tam bolo!!! Predam za 70€ aj s postou pri platbe vopred

majush44
30. jún 2015

Mala som rozhovor s mojim gynekologom a ten mi povedal,ze to neodporuca,pretoze sa vagina nemusi za cely zivot stiahnut. A,ze to nemusi byt pre partnera prijemne,lebo tam bude vediet strcit obe ruky a zatapsat,co je dost zla predstava. Takze ja urcitie NIE!!!!! ☹

lienoczka
30. jún 2015

Majush44 podla mna to je totalna hlupost 😄 aspon teda to mozu potvrdit prip vyvratit zeny, ktore ho pouzivali, no poznam take a len si pochvalovali.. Posva je sval, ked sa s nim cvici, vie sa roztiahnut- takisto ako ine svalstvo na tele, ked sa necvici, logicky "ochabne"
Mne to neodporucali, lebo sa bali predcasneho porodu, nic ine

majush44
30. jún 2015

@lienoczka neviem on mi povedal,ze videl uz zopar zien co to pouzivali a bolo to zle. Ano je to sval ale moze a nemusi sa stiahnut...

rica1
30. jún 2015

@majush44 urcite sa to stihane, skor ked je nastrih tak to tam je vecsie riziko ze to nebude take ako predtym lebo strihaju do svalu !!!
ja som cvicila s epinom a dole to ostalo uplne rovnake ako predtym, zial rodila som cisarskym koli padajucim ozvam ale nic roztiahnute koli epinu neostalo 🙂

janca029
30. jún 2015

tu si pozri dokonca sa odporuca cvicit aj po porode.
http://www.aniball-sk.sk/index.php?route=inform...

majush44
2. júl 2015

Ja som len napisala co mi povedal lekar co sam videl. Sama skusenost nemam takze neviem...