Kedy môžem mať sex po pôrode?
kedy najskôr sex po pôrode? treba počkať 6 týždňov?
dobrééé aj som sa zasmiala
Rob ako sa cítiš. My sme skúsili 3tyždne po a v pohode 🙂 . Ale dávaj si pri to tom pozor lebo moja malá bude mať 5mesiacov a ja som v 9 tyždni 😀
ahoj, myslim, ze ked budes mat po porodeta otazka bude uplne bezpredmetna, budes to citit sama a myslim ze nie 6 ale viac tyzdnov pockas 🙂
alebo to cele nechapem a si cerstva mamina a uz ta to laka? potom si vynimka.....
ahoj
presne tak, podla toho ako sa citis, my sme asi nenormalni ale 2 tyzdne po porode jeden aj prvy, krat a bolo to uplne v pohode, ja som ale bola v poriadku asi 5 minut po porode nebolo mi proste nic,:}}
a ako tu bolo napisane davaj velky pozor na nezelane tehu!!
My sme tiez dva tyzdne po porode.🙂
@bartaloska podla toho ako sa citis, niekto sa cíti ok uz dva tyzdne po porode a ja som v pohode až teraz, 5 mesiacov po @nanca5 to je úžasne, strasne gratulujem... Ja by som hned mala druhé ;);)
Po prvom cca 6týždňov a po druhom necelé 2týždne 🙂
po pôrode ...budeš to sama cítiť...každá má iné tehu a pôrod 🙂 ked to príde tak to príde 🙂
podla mna ked sa budes na to citit. ja som necakala ani pri jednom tehu 6 tyzdnov.... pri prvej 2, pri druhej si nepamatam, ale 6to isto nebolo a pri tretej tiez nejake necele 2 tyzdne.
no ja som krvacala uplne cele šestonedelie a ked som už iba tak trošku špinila tak sme mali sex ešte pred skončení 6sto nedelia a nakoniec som dostala zápal krčka maternice (príšerne ma to bolelo) a potom mi gyn. "vynadal" že prečo sme nepočkali 😀 😀 😀 je to na tebe, ale radšej počkaj
no mna to bolelo aj 8tyzdnov po. A citim aj teraz neprijemne rezanie na jazvach. Ale ja som doslova postopkana a mam aj zrasty.
ked sa na to budes citit mne sestonedelie skoncilo po 3tyzdnoch tak vtedy
4 tyzd. po 🙂
nuz, sestonedelie nie je pre srandu kralikom a ako zatazovy test pre partnerstvo, ale ma zmysel zo zdravotneho hladiska. Ale kto ako chce. Kazdy sme si strojcom svojho "stastia", v tomto pripade svojho zdravia.... 😉
Zienky, mam otazocku ... mozno taka nezvycajna, ale chranili ste sa niejako pri prvom sexe po porode ?? lebo neviem ci mame pre istotu pouzit niejaku ochranu alebo smelo do toho 🙂 dakujem
@tina1988 ak chces druhe dieta do roka tak sa kludne nechran 😀
my vcera prvy krat a super ziadna bolest som skoro 4 tyzdne po porode
Musis podle sebe jak se citis napriklad my jsme mohli az cca po 6ti mesicich :-/ byla sem sita sakum pikum..
no neviem ako vy, na mňa použili 6 balíkov šitia.... v pohode fungujem čo sa týka domácnosti... ale zo sexu mám strach väčší ako ked to bolo prvý raz 😀 😀 😀 😀 takže to zatiaľ odkladám 🙂 ešte aspon 3 týždne 🙂 😀 😀 😀
V pohode mozes,mne to povedala aj lekarka🙂 ale ak nechces hned druhe tak sa chrante🙂 ja som tiez rychlo otehotnela....mala mala iba rok🙂) po porode sme nejake plodnejasie🙂)
Dobrý deň🤗chcela by som sa vás spýtať žienky či je normalne prestať krvácať týždeň po pôrode? A ešte či je dobre mať aj sex 10dni po pôrode.Ďakujem za odpovede🤗

nie 🙂 nemusíš čakať 6 týždňov... zo mna sa lekár smial, ked som prišla po 6stonedelí, a pýtal sa: sex? ja mu vravím. Pán doktor preboha ešte nie...a on sa začal smiat!!! ženská kdy mu už proboha dáte 😀