Kedy porodím po zavedení balónika?
Ahojte. Poprosim o vase skusenosti ake mate. Ak ste boli pred porodom hospitalizovane v nemocnici. Ja som mala 25.7. termin, zatial nic. Dnes mi uz robili 3x Hamiltona, ak nic, rano balonik. Do akej doby po zavedeni balonika ste porodili? Je mozne ze zajtra porodim alebo to moze byt otazka dalsich dni?
@anonym_autor mne dali balonik o 10.00 rano a na druhy den okolo 16.00 sa spustil porod. Tomu ale predchadzali este 2 tabletky
So mnou co lezala baba.tak jej zaviedli v 1 den rano balonik a v noci uz mala kontrakcie slabsie...rano ju vzali balonik vypadol a aj porodila niekedy poobede
Mne balonik nepomohol. Rodila som aj tak 5 dni po termine.
V piatok rano mi ho zaviedli, vypadol cca po 5 hodinach a porodil som az v nedelu rano. Čiže nemal žiaden učinnok nakolko potom davali tabletky ani tie nič nepomohli až prepichnutie plodovej pomohlo
@anonym_autor ked som bola po termine v nemocnici ja, boli so mnou dalsie tri baby a vsetkym nam dali baloniky. Vsetky sme sli nakoniec sekciou, porod sa nespustil.
@anonym_autor mala som balónik, pôrod nepostupoval, rodila som sekciou
@anonym_autor balónik zavadzať - to mi príde ako najväčšia kravina na vyvolanie pôrodu. V živote by som s tým nesúhlasila.

Nepoznám dôvody, ale čo si ja pamätám, tak 6 dní po termíne ešte nie je indikácia na balónik. Ja som bola 6 dní po termíne ešte len hospitalizovaná a najskôr bola stimulácia vložením, potom injekcia a až po ďalšej injekcii sa po pár hodinách spustil pôrod. Mám podozrenie, že to spustila viac moja psychika ako samotná injekcia, lebo už som v zúfalstve psychicky explodovala... 😀
Keď som predtým mala skúsenosť s balónikom (po absolvovaní všetkých predchádzajúcich "stimulantov"), tak to už bola otázka pár hodín, nie dní. Záleží ako telo zareaguje - ten pobyt balónika v priestoroch môže byť aj dlhší, vlastne až kým priestory nepochopia...