Kedy pred pôrodom prichádzajú poslíčkovia?
ahojte, ja sa chcem spytat. mam uz take bolesti ako pred menzesom v podbrusku a chcela by som vediet ze za ako dlho mozem ocakavat ze to na mna pride. sice mam este tyzden do terminu, ale clovek nikdy nevie. dakujem a prajem krasny den 🙂
Ahoj, no ja si myslim, ze to uz ti zacina porod. Aspon z mojich skusenosti, prajem vela sily 🙂
tak kedze mas par dni pred terminom, tak to moze na Teba prist uz kedykolvek 😀
Prajem Ti vela sil (hlavne k porodu) a krasne a zdrave babatko 🙂
budes to citit ze uz to ide sleduj ako casto mas take bolesti. ja som mala uz pri kontrakciach kazdych 10min cca 10hodiny
já mám poslíčkov už dobrý mesiac , v sobotu mám termín . už som si pár krát myslela že je to tu ale planý poplach 🙂 takže čakať a čakať a sledovať pravidelnosť ako píšu baby nadomnou 🙂
Včera som mala termín, a tie bolesti mám už asi 3 týždne a drobček je ešte stále v brušku, takže ťažko povedať... Ak nie sú pravidelné, tak len predýchať a čakať kým sa spravidelnia 🙂
ja som mala poslickov uz 2 tyzdne pred terminom a aj tak mi to 8den po termine musli vyvolavat...
Ver mi . Kontrakcie sú nezameniteľné a zaručujem Ti , že keď prídu , budeš vedieť, koľká bije 🙂 ! 🙂
ja som nemala poslíčkov vôbec, keď prišli bolesti už sa začal pôrod
ja mám poslíčkov už od 20tt
Moji poslíčkovia doteraz neprišli ... a to mám 3 deti. Všetko čo sa týka pôrodu, nemusí byť pravidlo. Ja som ani jedno tehu ani jeden pôrod nemala podľa knižiek a tabuliek. A čo sa týka Teba ... tak v 40tom týždni nemáš čo riešiť ... rodííííš mamina ... 😀
pri starsej dcerke som nemala, to mi vyvolavali porod. pri mladsej som mala bolesti v pobrusku od nedele podvecera a mala sa narodila v utorok nadranom
ahojte 🙂 ...mne to zacalo vcera..termin mam 9.6. a vcera som 2 hodinky citila take krce ako pri menzese...netrvali dlho..,a teraz pred chvilkou to iste ,ale len 3 take jemne stahy...myslite ze su to ti poslickovia??

To by clovek musel mat vestiacu gulu, aby sa ti dalo odpovedat. Sleduj si pravidelnost bolesti a ci ti neodteka plodova voda, pripadne krvacanie. Bolesti mozu uplne vymiznut, na chvilku, aj na par dni.