Kedy príde prvá menštruácia po pôrode?
Kedy ste dostali 1.menstruaciu po porode pri plne dojcenom babatku.Viem,ze je to individualne-no aj tak by som uvitala vase odpovede.Dakujem 🙂
10 mesiacov po porode, plne som dojcila do 6,5 mesiaca, potom zacali prikrmy a odstavili sme v 15tich mesiacoch kvoli dalsiemu tehotenstvu 😉
3 mesiace po porode, plne kojim dodnes.......a dost casto, tak som nechapala preco tak skoro sa mi zacali dni 😒
1 dcera kojena 18 mesiacov, menzes po 18 mesiacoch, 2 dcera kojena 16 mesiacov, menzes po 16 mesiacoch, a syn kojeny 10 mesiacov a menzes po 6 mesiacoch.
prvy syn: po 7mesiacoch, dojceny do 18m, pravidelna...
druhy syn. po 7mesiacoch, dojcime, ma rok a nepravidelna 28-45dni 😖
po šestonedelí 😕
1 den po skončení 600nedelia 😠
vobec 😉 Ked som dokojila, hned som otehotnela aj bez nej 😅
prva dcerka bola kojena celkovo 16 mesiacov (prikrmovana klasicky od 6 mes.) a menzes po 17 mesiacoch; druha dcerka kojena 22 mesiacov (prikrmy od 7 mes.) a menzes po 23 mesiacoch.... (medzi tehotenstvami som mala menzes 3 x a opat pauza 23 mes. 😎 aj som skoro zabudla, na co sluzia vlozky 😀 )
po 11tich mesiacoch od porodu, ked som uz kojila iba vecer, noc, rano /prikrmovala som tiez klasicky od 6m/ a celovo kojila do 18m
ja som dostala 2 týždne po šestonedelí ☹ tešila som sa,že ked budem kojiť, zapadnem medzi tie šťastné čo ich nedostanú,ale nestalo sa tak 😠
3 mesiace po porode a potom bola pauza tusim pol roka. odvtedy pravidelne, aj ked sa mi, nastastie, uplne zmenila forma menstruovania.
mne dosla hned po sestonedeli ☹ a teraz po 2mesiacoch ☹
3 mesiace po pôrode, dcérka bola plne kojená do 8 mesiacov 😉
Pri prvom asi 11.mesiac po porode, kojila som do 13.mesiaca. Pri dcerke potom tiez okolo 11.mesiaca, ale kojim este stale 🙂
po 7 mesiacoch 😅
pri prvom po 6 mes. a druhom od 7 mesiaca, ale nepravidelne, vzdy ju dostanem skor,kojim este stale, maly ma 13 mesiacov
7 týždeň po pôrode, hrôza 😢 😢 😢
Tak ja ešte stále dosť intenzívne kojím a menzes nechodí a nechodí ani po 11 mes 😉 ...ale on nechodil pravidelne ani v "normálmom" stave, tak neviem...
4 mesiace po porode a stale kojim
malá má skoro 8 mesiacov, doteraz kojím, už papá aj príkrmy, ale ešte stále nič. A dúfam, že to tak aj ostane. 🙂
8 mesiacov po pôrode
my uz mame cez 9 mesiacov, kojim vela, ale uz papame aj prikrmy a zatial nic, co dufam este dllho tak bude 😵
presne po pol roku, na den 🙂
9 týždňov po pôrode...ešte stále plne kojím, ale iba 5x denne
17 mesiacov po porode, stale kojim, hlavne v noci, cyklus je este nepravidelny 😉
pri prvom hned po šestonedelí,ale to som nekojila a pri druhom po 3mes. a ☹ a to kojím
pridvojickach 9 mesiacov po porode, plne kojenie 8 mesiacov,kedze sme dovtedy grcali z hociakeho ineho papania okrem MM 😅
a teraz? Kojime a zatial nic.... 😕
11 mesiacov od pôrodu a kojíme sa stále - trikrát cez deň a v noci snaď nonstop
presne tri mesiace po porode pri oboch detoch, akoby sa nechumelilo 😀 a pritom som nonstop kojila

7 mesiacov po pôrode ( malý bol plne dojčený do 6 mesiacov) a odvtedy ju mám skoro stále ☹ tá posledná trvala 15 dní