Kedy príde prvá menštruácia po pôrode?
Kedy ste dostali 1.menstruaciu po porode pri plne dojcenom babatku.Viem,ze je to individualne-no aj tak by som uvitala vase odpovede.Dakujem 🙂
10 mesiacov po porode, plne som dojcila do 6,5 mesiaca, potom zacali prikrmy a odstavili sme v 15tich mesiacoch kvoli dalsiemu tehotenstvu 😉
3 mesiace po porode, plne kojim dodnes.......a dost casto, tak som nechapala preco tak skoro sa mi zacali dni 😒
1 dcera kojena 18 mesiacov, menzes po 18 mesiacoch, 2 dcera kojena 16 mesiacov, menzes po 16 mesiacoch, a syn kojeny 10 mesiacov a menzes po 6 mesiacoch.
prvy syn: po 7mesiacoch, dojceny do 18m, pravidelna...
druhy syn. po 7mesiacoch, dojcime, ma rok a nepravidelna 28-45dni 😖
prva dcerka bola kojena celkovo 16 mesiacov (prikrmovana klasicky od 6 mes.) a menzes po 17 mesiacoch; druha dcerka kojena 22 mesiacov (prikrmy od 7 mes.) a menzes po 23 mesiacoch.... (medzi tehotenstvami som mala menzes 3 x a opat pauza 23 mes. 😎 aj som skoro zabudla, na co sluzia vlozky 😀 )
po 11tich mesiacoch od porodu, ked som uz kojila iba vecer, noc, rano /prikrmovala som tiez klasicky od 6m/ a celovo kojila do 18m
ja som dostala 2 týždne po šestonedelí ☹ tešila som sa,že ked budem kojiť, zapadnem medzi tie šťastné čo ich nedostanú,ale nestalo sa tak 😠
3 mesiace po porode a potom bola pauza tusim pol roka. odvtedy pravidelne, aj ked sa mi, nastastie, uplne zmenila forma menstruovania.
Pri prvom asi 11.mesiac po porode, kojila som do 13.mesiaca. Pri dcerke potom tiez okolo 11.mesiaca, ale kojim este stale 🙂
pri prvom po 6 mes. a druhom od 7 mesiaca, ale nepravidelne, vzdy ju dostanem skor,kojim este stale, maly ma 13 mesiacov
Tak ja ešte stále dosť intenzívne kojím a menzes nechodí a nechodí ani po 11 mes 😉 ...ale on nechodil pravidelne ani v "normálmom" stave, tak neviem...
malá má skoro 8 mesiacov, doteraz kojím, už papá aj príkrmy, ale ešte stále nič. A dúfam, že to tak aj ostane. 🙂
my uz mame cez 9 mesiacov, kojim vela, ale uz papame aj prikrmy a zatial nic, co dufam este dllho tak bude 😵
pri prvom hned po šestonedelí,ale to som nekojila a pri druhom po 3mes. a ☹ a to kojím
pridvojickach 9 mesiacov po porode, plne kojenie 8 mesiacov,kedze sme dovtedy grcali z hociakeho ineho papania okrem MM 😅
a teraz? Kojime a zatial nic.... 😕
presne tri mesiace po porode pri oboch detoch, akoby sa nechumelilo 😀 a pritom som nonstop kojila

7 mesiacov po pôrode ( malý bol plne dojčený do 6 mesiacov) a odvtedy ju mám skoro stále ☹ tá posledná trvala 15 dní