Kedy príde prvá menštruácia po pôrode?
Kedy ste dostali 1.menstruaciu po porode pri plne dojcenom babatku.Viem,ze je to individualne-no aj tak by som uvitala vase odpovede.Dakujem 🙂
ahoj ja som dostala hned po sestnedeli a kojim dodnes mam pomali rocneho syna a stale kojim ako mi prisla tak mi chodi pravidelne kazda zena je ina nemusis sa bat
ja som vsestonedeli 4 tizden a uz som dostala...ani som poriadne neprestala krvacat a uz mestruacia..neviete ci je to normalne???
Ja som dostala skoro presne 2 roky po pôrode. 😀 Tá pauza mi prišla vhod. Dojčila som 2 roky a 2mesiace.
5 týždňov a 5 dní 😠 ešte ani 600nedelie neskončilo a už je tu mrcha jedna 😠 😠 😠
hned po sestonedeli, neviem naco to bolo dobre 😀
5 tyzdnov a par dni a uz to asi prislo mam dojem 🙂
bože pomoooc a teraz nejaká rada od mainy čo nekojila ale dávala umelé mlieko ja som kojila do necelého prvého mesiaca zdalo sa mi že potom som mala mrchu ale na mňa slabú bolo to také totálne že nič dokkopy a len tri dni bežne mávam silnú a aj 9 dní a tento mesiac nič už som si robila aj test nič neukázal infarktový stav mám 🙄
aj pri prvom aj pri druhom dieťati došla v 8. mesiaci detí.
Mne prisla az po 17 mesiacoch (stale som dojcila a este aj dojcim).
ja po 8 mesiacoch - plne som dojčila.
je to rozne, pri plnom dojceni po 24 mesiacoch 🙂 , pri dalsom po 17 mesiacoch
Maly stale plne dojceny, po 6 mes.
Presne 7 týždňov po pôrode.. na deň presne. Vo štvrtok som rodila a v štvrtok menzes, a to som akurát prestávala špiniť... len deň predtým som mala divny pocit v žalúdku. Akoby som bola hladná, akoby som mala vyžmýkaný žalúdok 🙂 a pritom som bola najedená. Ten pocit prešiel a ja som išla prať gate, nohavice 😀 bolo mi všetko jasné 😀
U mna presne 2 roky po porode. Ale intenzivne sa stale kojime, to bude tym 😉
Po 13 mes, kojila som dva roky
baby, mna bolievaju krize aj podbrusko dost casto v poslednej dobe...mala ma 20 mes. stale dojcena a ja este menzes stale nemam...moze to s tym mat nieco spolocne?
Ja som kojila asi mesiac aj to som už dávala UM a menzes prišiel asi po 4 mesiacoch
Ked som uplne prestala kojit, presne do mesiaca som dostala prvu menstruaciu. A to som s kojenim prestavala postupne, posledne 2 mesiace uz len 1x denne.
Po 10 tich mesiacoch, stale kojim 🙂
dve som kojila kazdu vyse roka.pri druhej som dostala po 9 mesiacoch a pri tretej po roku a 3 mesiacoch.uplne mi pomohlo prestat casto v noci kojit
Ja som po sekcii, v pondelok to bolo presne 6t od porodu. A menzes som dostala dnes nadranom ☹ A to vylucne malu dojcim... Som sklamana, ze to prislo takto skoro 😔
@sziwi to ti verim ze si,ja dojcim vyse 8 mesiacov som tiez po sekcii a zatial som nedostala,tak snad nepride este 🙂
Ahojte baby v januari sa mi narodil syn hned po sestonedeli som dostala menzes a potom az v aprili a od vtedy zase nic 😒 neviem ci je to normalne nemate s tym niektora skusenost?dakujem 🙂
licka66 aj u mna to tak bolo,ak kojis,je to normalne,hormony v tvojom tele sa biju,a preto raz mozes mat a druhy mesiac uz nie...mne raz dr.aj pichol injekciu na vyvolanie,lebo dva mesiace ma bolelo podbrusko ako ked ide MS a stale nie a nie prist tak mi tym pomohol..a potom uz chodila normalne aj celkom pravidelne..
Caute ja som kojila len 2 mesiace a menzes som dostala 2,5 mesiaca po pôrode.
Pri malej to bolo 15mes po porode, maly ma teraz 12 mes a stale nic.... Je to skvele, neriesim antikoncepciu, nemam vykyvy nalad, ani hormonalne burky, som ale nadalej tovaren na mlieko 🙂
Ja som 24 mesiacov po pôrode a,menštruáciu ešte nemám. Syna ešte kojim ale len pred spaním.
Ja som dostala po 3 mesiacoch, dojcim na poziadanie a pred porodom som mala prvidelnu mrnstruaciu.tiez som prekvapena preco tak skoro a mam obavy ci to je dobre a ci zle
Ja som dostala prvu menstruaciu tyzden po sestonedeli a odvtedy ju mam aj pravidelnu. Syncek je plne dojceny od zaciatku a teraz v oktobri bude mat rok. Maleho dojcim na poziadanie. Niekolkokrat cez den a niekolkokrat v noci, pretoze ma problem so spanim. Tesila som sa, ze po porode bude oddych od menstruacie, ale mne to nejako nevyslo 😒

prve som dojcila 10mesiacov a prisla v 8, no a druhe este stale kojim a akurat som ju vcera dostala-to je po 10mesiacoch.