icon

Koľko času od otvorenia po pôrod vám ubehlo?

nikush4
12. dec 2009

ahojte tehulky. zaujimalo by ma do akeho casu od toho ako vam doktoro oznamil ze ste uz otvorena .. (napr na jeden pst...alebo spicku prsta) ste naozaj zacali rodit? pocula som ze je individualne. .niekto aj 3 tyzdne.. niekto est ev ten den...

veronika60188
12. dec 2009

nikush, to som aj ja zvedavá,dr. ma naladilv 35.t.,že sa krčok skracuje a určite to bude skor a aha, pomaly už mám termín a nález stále rovnaký

nikush4
autor
12. dec 2009

no to aj mne doktor povedal ze to na skorej ako mam termin... tak pevne verim ze nebudem este aj prenasat :D

mywiel
12. dec 2009

Ja som bola zavreta ako konzerva aj pocas porodu, rodila som 22 hodin, otvarala som sa 0,5-1cm priblizne po 2 hod.

mywiel
12. dec 2009

Prenasala som tyzden. 😅

veronika60188
12. dec 2009

a bolesti od začiatku?

mywiel
12. dec 2009

Kontrakcie zacali o 20hod. v pohode, o polnoci som isla do porodnice a tam uz boli kazdé 4 minuty a bolo ich fajne citit, ale porod nepostupoval, lebo mala mala snuru okolo krku tak som porodila az o 18hod. Ona vlastne hlavickou na ten krcok naliehala ale neotvaral sa dost rychlo a konktrakcie boli asi nedostatocne dlhé aby boli efektivne, ale nakoniec sa to podarilo, malej dali snuru dolu bola omotana len raz. Sice dlhé ale zvladli sme to. 😉

veronika60188
12. dec 2009

a mala si epi?

mywiel
12. dec 2009

Mala uz ku koncu, lebo som bola vycerpana, zo zaciatku som nechcela, ale uz som nezvladala. Bohuzial ta epi mi to este predlzila, lebo som nevedela efektivne tlacit.

mywiel
12. dec 2009

Dalsi porod budem opat skusat do vody a bez epi ak sa bude dat. 😉