icon

Koľko dávok čaju výjde z jedného balenia malinikového čaju?

katkanova
15. sep 2013

ahojte baby, ak ho niektor pijete v tomto obdobi, alebo si pamatate, nevedeli by ste poradit? potrebujem si ho dat zo slovenska poslat - vyratala som ze mi bude treba 140 davok (teda salok) ale nemam predstavu kolko ich vyjde z jedneho balenia. aspon orientacne ... a ak mozte pridajte pls aj aka konkretne znacka to je a kolko ma gramov, budem velmi vdacna, dakujem 😉

dejka77
15. sep 2013

Ja som si ho kupila na anglickom ebay-i, 250g, sypany. Neminula som ani polovicu. Pri druhom tehu som sa snazila davat vacsie davky, ale aj tak som neminula ani polovicu 🙂 . Netusim ake sa predavaju doma. Ak by si mala normalne v sackoch tak si to vies vyratat aj sama, sypany by ti stacil 200-250g.
Predavaju tu aj taky v sackoch, ale ked som si pozrela zlozenie tak polovica z toho bola jablko.

katkanova
autor
16. sep 2013

super, dakujem ja som ho tam videla ale nejako som sa tomu bala doverovat ci mi neposlu travu spred domu nakosenu 🙂 dakujem
ten v sackoch som kdesi pri minulom tehu v tescu nasla, ale ako hovoris malinika je tam pobiedne ...

zuzanadringus
16. sep 2013

Ahoj, ja som si presne včera kúpila Malina list v Bio obchode. Má 50g, je sypaný a obsahuje len listy maliny. Značka Sonnentor.

miamaria
16. sep 2013

http://www.liecive-caje.sk/liecive-bylinky/ostr... ja pijem tento, dufam, ze aj ucinok bude ok 🙂 teraz uz 3x denne, toto balenie mi vydrzi tak na 7 - 10 dni

dejka77
16. sep 2013

@katkanova Na ebay-i som nasla tusim len jedneho predajcu a caj bol ok, vonal pekne a cerstvo. Aj to vyjde lacnejsie nez kupovat tie sackove, ktore su vlastne z malinika len na 50%. A ine sackove som ani nenasla.

katkanova
autor
16. sep 2013

dakujem baby