icon

Koľko dní po termíne ste rodili?

20. okt 2025

Baby koľko dni ste rodili po termine ?
Ja už mám po termine 10 deň.

majamat
20. okt 2025

mna 3dni po TP dr poslal do nemocky, hned zacali vyvolavat a trvalo 4dni, nez o zabralo, cize som bola asi 40+6tt

slavomira236
20. okt 2025

@anonym_autor prvu presne na den druheho syna tyzden po tretiu tyzden skor

majamat
20. okt 2025

inak moja mama - ja som sa narodila o 5t skor, sestru prenasala zrejme 4t ( v azvere vysvetlim ) a bracho sa narodil na TP. cize kazdy inak.

co sa tyka sestry, kedysi eboli take vysetrovacie metody a ine postupy. kedysi sa viac prihliadalo na *TP podla pohybov, co je uplne nevhodne.
mama mala TP podl ms na polu decembra, no podla pohybov mala az na prelome decembra a januara, co ale nie je relevantny termin a este calkala dalsie 2t, nez jej vyvoali porod. cize sestra sa narodila asi mesiac po TP podla ms.
a teda sestra sa narodila s 52cm, co je dlzka donoseneho dietata, ale s vahou 2300g, co je pod normu. keby bola aj vyskovo mensia, dalo by sa predpokladat, ze sa bud nevyvijala dobre dlhsie, alebo sa narodila skor a pod.
no tym, ez do dlzky dorastla dobre, tak ej tu moznost, ze do konca tehu, cize do spravneho TP rastla a aj priberala primerane, no vdaka dlhemu prenasaniu a mozemu zinfarktovaniu placenty uz sestra nemala vyzivu, preto nepriberala, resp mozno aj chudla. vyska sa pri deficite babatka uz zvratit nedokaze, zatial co hmotnost ano. takze je zazrak, ez to prezila

hederamonstera
20. okt 2025

11 a 14dni. Vyvolavane

momo00
20. okt 2025

Po ukončení 42 týždňa

jaskolka
20. okt 2025

Syn sa narodil 8 dní po termíne,už som mala dátum na príjem do nemocnice,že budú vyvolávať a noc pred tým sa to samo rozbehlo.
Dcéra sa narodila opačne 2 týždne pred termínom.

jana_eyre_2
20. okt 2025

Vau to je super, že takéto info máte.. moja mama zomrela tak skoro, že som sa o tieto veci ešte vôbec nezaujímala, takže neviem a to je škoda.. prenášala som len jedno dieťa z troch - 10dni po termíne sa narodila.. už ju museli vyvolať, asi by tam ostala aj dlhšie 😅 prvý prišiel v 37tt vypýtal sa sám a tretí v 38tt - toho vyvolali pretože som mala preeklampsiu a čakali na prvý deň keď začne 38tt..

Doplňujem, zle som čítala 😂 domyslela som si že "ste SA narodili"..

pe_mi
20. okt 2025

@anonym_autor 10 dní po termíne, vyvolávaný

naty_123
20. okt 2025

ženy a vyvovalavaný porod bolel horšie ako prirodzeny?

vkatush
20. okt 2025
@jana_eyre_2

Vau to je super, že takéto info máte.. moja mama zomrela tak skoro, že som sa o tieto veci ešte vôbec nezaujímala, takže neviem a to je škoda.. prenášala som len jedno dieťa z troch - 10dni po termíne sa narodila.. už ju museli vyvolať, asi by tam ostala aj dlhšie 😅 prvý prišiel v 37tt vypýtal sa sám a tretí v 38tt - toho vyvolali pretože som mala preeklampsiu a čakali na prvý deň keď začne 38tt..

Doplňujem, zle som čítala 😂 domyslela som si že "ste SA narodili"..

@jana_eyre_2 ja napr o sebe viem, že som prišla takmer o mesiac skôr 😅 stále to spomínajú, lebo babka a dedo šli na dovolenku, reku to však stihnú, do termínu ešte veľa času. Nestihli 😂 ale ostatných súrodencov si mama nepamätá, kedy jej vypočítali termín.

adaluc338
20. okt 2025

Na 11 den po termine. Ale mne uz chceli rano vyvolavat...takze v poslednej minute som to stihla este nad ranom- ze sup sup. Asi si malee uvedomilo ze no uz to nemoze natahovat. 😅

zuzacka16
20. okt 2025

9ty deň po termíne..bola som už nachystaná na vyvolávanie, aj na príjem som mala ísť, ale pekne sa mi to do rána rozbehlo našťastie, teda mladej dáme sa uráčilo už ísť von 😂 držím palce

luciaruz
20. okt 2025

Ja 8 dní. Tri dni mi v nemocnici roztahovali kŕčok maternice roznymi sposobmi, zazila som si bolest level 99. Nic nepomohlo, kŕčok to nepochopil musela som ist na sekciu

anonym_6af851
20. okt 2025
@luciaruz

Ja 8 dní. Tri dni mi v nemocnici roztahovali kŕčok maternice roznymi sposobmi, zazila som si bolest level 99. Nic nepomohlo, kŕčok to nepochopil musela som ist na sekciu

@luciaruz 😱

pe_mi
20. okt 2025
@naty_123

@naty_123 viem porovnať, nenormálne bolesti naproti bez vyvolávačky ja osobne.
Niektore ženy to však mali v celku v kľude , aj keď im vyvolávali

aaadkaaa
20. okt 2025

10 dni po

tetapetra
20. okt 2025

Týždeň po, vyvolavacka

stvura
20. okt 2025
@naty_123

@naty_123 ano, mne vyvolavali prvy a bolo to neprijemne - pritom ja som nemala nejake bolesti ci kontrakcie ani pri jednom, ale pri prvom som mala tlaky a velmi zle bolo ze som sa nemohla sustredit na porod a tym padom som bola natrhnuta a sita, lebo tak extra rychlo sa dieta pytalo von. Naproti tomu zvysne dva porody boli parada - bez nastrihu, bez sitia.
Dve deti mam po termine - jedno 4dni, dcera 5dni...najmladsi presne na termin