icon

Koľko hodín pred sekciou sa nemá jesť?

4. aug 2024
dettilv
•
4. aug 2024

Mne robili sekciu ráno o 8ej, jesť som nemohla od 22h, piť od polnoci

autor
•
4. aug 2024

@dettilv a potom?

beata_k
•
4. aug 2024

Potom az po sekcii. Par hodin aj tak musis iba lezat

dettilv
•
4. aug 2024

Potom až na druhý deň ráno som dostala ranajky

mamickalisticka
•
4. aug 2024

Potom nič celý deň, na druhý deň mi doniesli polievku, taku vodovu, že nič len šťava a neskôr piškóty. Až ďalší deň, čiže akoby v stredu. V pondelok som mala sekciu.

autor
•
4. aug 2024

@beata_k citala som ze po tom 24 hodin a aj to mozes len bojonovu polievku a caj

janababana
•
4. aug 2024

Po sekcii si najprv na tekutej strave, az po uspesnej velkej potrebe ti donesu tuhu stravu - tolko moja skusenost. Tekuta strava bolo napr rozvarene jablko a ak mozes pridas si marina keksiky 😀

lneviemmeno
•
4. aug 2024

Ja som mala príjem v piatok o 6:00 ráno, odvtedy som nič nejedla, akútnu sekciu v ten deň 20:20, na ďalší deň som celý deň bola na JIS, dostala som iba infúzie a až v nedeľu ráno na šestonedelí som dostala jesť.. čiže 2 celé dni som bola bez jedla. Raňajky len nejaký puding, piskoty

beata_k
•
4. aug 2024

Tusim, ze mi dali aj suchare. Neboj, prezijes. To nie je taky hlad ako ked si doma na gauci.

autor
•
4. aug 2024

@beata_k ano asi ma clovek ine starosti nez hlad.

beata_k
•
4. aug 2024

Davaju ti infuzie. Vyslovene hladna nie si, ani ta neboli hlava od hladu.

rivini
•
4. aug 2024

Sekciu som mala rano o 8:15, nejedla som od vecera. Okolo 10 tej po operacii som normalne dostala ranajky, caj, vodu a zaroven lieky proti naduvaniu.

autor
•
4. aug 2024

@rivini a mozem sa spytat v ktorej nemocnici?

kvietocek203
•
4. aug 2024

Ja od 18 som nemala nič jesť od polnoci nič piť druhý deň sekcia o 9 ráno a až kým si nedostala vetry...(ci priechodnosť čriev je v poriadku) nebola žiadna strava iba infúzie

anavixy
•
4. aug 2024

Ja som mala sc po 17tej a na druhy den som mala ranajky normalne. Standardne sa sekcie robia doobeda a u nas na druhy den zeny dostavaju normalne ranajky, ziadne len bujon a caj a cakat na stolicu (z coho by mala byt stolica, ked je zena po klyzme a neje..).

rivini
•
5. aug 2024

Zijem v Nemecku, rodila som tu, cize asi ti nazov nemocnice nepomoze. V kazdom pripade, jest som nemohla len pred operaciou, hned po operacii (v spinalke) som dostala dieta, aj ranajky😂. Vstala som 6 hodin po operacii.
A k lezaniu-nelezala som skoro vobec, hned po zositi brucha ma dali do polosedu. A bolo to uplne ok, spinalka este trochu ucinkovala. Najnovsie vyskumy totiz dokazuju, ze cim skor po sekcii vstanes, tym lepsia rekonvalescencia.

kristina210
•
5. aug 2024

Ja som mala sekciu ráno 6.30, povedali mi 12 hod pred nič nejesť a nepiť

lucia147852
•
5. aug 2024

Sekcia na obed. Od polnoci som nemala jesť. Ale povodne som mala mať ráno. Na druhý deň som dostala normálne raňajky, obed aj večeru

duppka13
•
5. aug 2024

Vecer som este jedla a na druhy den o 14.30 som mala sekciu. Po sekcii ti daju jest az ked pojdes uspesne na velku. Ak pocitam ze po sekcii som do dalsieho rana len lezala a potom som sa ledva pohla a o wc som mohla iba snivat tak som dostala prve jedlo asi tak za 1.5 dna. Po sekcii som vela pila a potom som to vsetko asi 3x vyvratila, nocna sestra mala radost zo mna.

sunny15
•
10. aug 2024

Prvá sekcia bola poobede o 15tej a do ďalšieho dňa len infuzky,okolo 10.00 bujón a potom nejaká polievka na večeru, stolicu vôbec neriešili