icon

Krv z konečníka 2,5 mesiaca po pôrode

verbe
15. okt 2012

Ahojte, posledné dni na papieri badám krv z konečníka. Bola som na kontrole po šestonedelí, všetko bolo ok. Až teraz sa to objavilo. Mohli by to byť aj niečo iné ako hemoroidy? za akým lekárom s tým ísť? Gynekológom? Obvodným? Chirurgom? Netuším. Mali ste to niekto? Nebolí ma to, len po takej "lepšej" stolici vidím na papieri krv.

Strana
z2
vedorka
23. dec 2016

@sardinka336 tak este sa nauc aj citat 🙂
Napisala som ti uz predtym, ze CIARKY to NIE su 😀 😀 😀

tansulinka
26. dec 2016

Baby ahojte, hned ako som si precitala vase skusenosti a rady som si povedala, ze nebudem cele sviatky trpnut co mi je. Tak som chcela ist za obvodnou no dovolenka, tak nic.. skusila som gyndu ci sa mi nahodou nenatrhlo zositie no dovolenka! Ok tak idem za spadovym chirurgom 1. Dovolenka ok tak druhy 2. Dovolenka. Smiesne na tom je, ze muz musel ist den pred stedrym dnom demontovat lesenie ale doktori musia mat volno :D Tak som isla na urgent, kde ma vysetril chirurg a povedal: Vnutorne a vonkajsie hemoroidy a natrhnuty konecnik. Dal mi Faku mast aj cipky a sedavy kupel v dubovej kore. A to krvacanie aj ked bolo silne po stoli plne wc krvi, je normalne a budem to mat cely zivot taketo problemy. Pokial to nekrvaca mimo stolice nejako akutne. Zmenit zivotospravu, nejest pikantne. Dakujem vam baby, kazdej za radu!!! Velmi mi to pomohlo. Dokopala som sa k lekarovi a nemusela som cele sviatky sediet doma v nervoch 🙂

zuz02
26. dec 2016

Ja som to tiez takto podobne mala po prvom porode. Mne pomohli tbl. Detralex. Su na predpis. Dovtedy som mastila, mocila, ale az ten Detralex najviac zabral. To bolo pred 9 rokmi. Odvtedy mi pribudli dalsie dve deti, hemoroidy som mala aj po tych dvoch porodoch, ale uz v ovela slabsej podobe. Pri nich stacilo mastit.

tansulinka
29. dec 2016

Aj mne ho dali no dojcim a v lekarni ma upozornili, ze by sa nemali

Strana
z2