Krvácanie po pôrode - intenzita

fruzsiskvarkova
4. dec 2015

Ahojte maminy 🙂
Aké silné je krvácanie po pôrode, keď to tak prirovnáte k bežnej menštruácií? 🙂 Viem, že každá žena to má iné ale skúste mi to trocha priblížiť. Prvé dni po pôrode ako často by sa mali meniť vložky?
Ďakujem 🙂

koka3
4. dec 2015

Ahoj.No ja som chodila so prchy kazdu hodinu-mne to poradik moj gynekolog-ze vlazna sprcha mi skor zahoji ranu a skor vypadaju stehy.a bola pravda-o 2 dni uz som nemala ani jeden steh a krvacanie sa mi tak po 3-4 dnoch ustallilo na uplne slabe krvacanie a tak po tyzdni som mala len spisenie.Takto som to mala pri obidvoch porodoch 🙂 drzim prsteky aby si sa aj ty tak rychlo hojila ako ja 😉

lusyke
4. dec 2015

Tak prve 3 dni to bolo najhorsie, potom uz stale lepsie. Tazko to prirovnat ku menstruacii pretoze mas potrebu chodit casto do sprchy a tam vela vyplachnes. Mne sa vzdy v sprche ulavilo pretoze som mala bolesti, potom aj ked som bola uz doma a krvacanie uz nebolo. Odporucam Rosalgin...super vec.

sardinka335
4. dec 2015

Ja by som to prirovnala k ,,beznej,, menštruácii - prvé dni. Trošku silnejšie ale zvládnutelné. Ja som išla do sprchy podla potreby - ale 3x denne určite, nahrievala som si teplou vodou aj prsia a masirovala...
Vlozky treba meniť častejšie aj čo 2 hodiny, ale je to individuálne, každa zena sa citi inak, mne stehy vypadali az doma, ale uplne v pohode. 600 nedelie mi skončilo po cca 4 týždnoch týžden som mala pokoj a potom mi nabehol menzes a to bol brutal texaský masaker - krvacanie silne viac ako po porode, nestihala som menit vlozky, len čo som sa postavila uz som citila ze ,,teče,, takze aj prvy menzes po porode moze byť ,,lahodka,,.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre