icon

Mali ste dieťatko po pôrode celý čas pri sebe?

vejula
13. dec 2013

Ahojte Žienky. Zaujimalo by ma, akú mate skusenosť z pôrodnice vy? Či ste boli od dieťatka počas pobytu v nemocnici aj odlučené, alebo naopak ste boli neustale spolu. Vďaka za odpovede 🙂

Strana
z2
zuzi_33
14. dec 2013

Ja som obe deticky porodila v Irsku a cely cas boli pri mne. Vobec ani na chvilu mi ich nevzali 🙂 skvely pocit.

vulka
14. dec 2013

Ja som mala obe deti na JIS-ke.

jahodka8
14. dec 2013

Ano, len na prvé kúpanie ho brali, potom občas na nejaké vyšetrenia, ale ja som to tak chcela a zdôraznila aj pôrodníkovi. no nemali sme žiadne zdrav. problémy, tak sa to dalo.

whiterosses
14. dec 2013

prvú noc som ju pri sebe nemala, na druhý deň ráno mi ju doniesli na kúpanie a už bola primne.. ale kedže dostala žltačku, tak mi ju nosili len na kojenie lebo bola pod tým svetlom už neviem ako sa to volá. ...

sssimi
14. dec 2013

Obe mi brali hneď po narodení do inkubátora, lebo boli pridusené. Obe sa mi narodili po 17tej hodine. Doniesli mi ich až na druhý deň ráno, ale na vlstné požiadanie som ich bola ešte večer pozrieť.

miku1
14. dec 2013

Prvú dcéru mi doniesli až ráno, potom som ju už mala pri sebe stále. Druhú mi chceli dať hneď, ale poprosila som ich, aby si ju na noc (samozrejme okrem času papania) nechali. Ráno mi ju priniesli a už bola so mnou. Obe brali preč len v čase kúpania alebo nejakého vyšetrenia.

karakula
14. dec 2013

Ja som mala tiež sekciu štvrtok o 12.00, maličkú mi doniesli len ukázať, bola na jiske a na druhý deň ju nosili len na kojenie a zas vzali. Rodila som v KK a tam detičky berú na noc a aj na vizitu. Keďže až na piaty deň sa mi spustilo mlieko tak som ju tam musela chodiť prikrmovať.

njonja
14. dec 2013

Ja som rodila pred 4 rokmi na slovensku, maleho mi po porode vzali na taku hodinu a pol, lebo nebol stabilizovany a museli ho ozivovat a monitorovat. Akonahle som prisla na izbu mi maleho priniesli. Chceli vzait na noc, aby som si oddychla, ale poprosila som ich, nech mi ho nechaju. Odvtedy bol uz len pri mne.

babatkoling
16. dec 2013

Ahoj, podobne ako niektore dievcata uz spominali pri porode v Anglicku (kedze tu byvame), moj macko nikdy neopustil izbu. Narodil sa velmi rychlo bola som len 'na plyne' az skoro do konca. Kedze mi vsak dali aj morfin - macko sa narodil trochu spomaleny (mal Apgara len 6/10, potom az po 5min mal 10/10). Davali mu kyslik a trochu ho preberali k zivotu, ale vsetko sa odohralo v tej iste miestnosti. Mali pristaveny ten stolik s pristrojmi, kde mali kyslik a vsetko potrebne. Asi 15 - 20 minut ho davali doporiadku a potom som ho dostala spat. Mala som ho na rukach aj ked ma zasivali...
Niekedy som zhrozena, ked citam, ake prieky robia v slovenskych nemocniciach.
Ja som sa uz macka 'nezbavila' 🙂 az kym sme nesli domov - aj na zachod musel so mnou v tej plastovej postielke / vanicke na kolieskach... My sme isli domov na druhy den - ani nie 24 hodin od prichodu do porodnice, tu sa vas celkom radi zbavia...
A este jeden postreh - bola som velmi vdacna, ze som nemusela lezat pri porode na chrbte - nechali ma nech si odrodim v polohe, ktora mi vyhovovala...

majulino
16. dec 2013

v trebisove ti ho prinesu 3 hodiny po porode a beru ho 2x ked ho idu kupkat

Strana
z2